2777
2789

اتفاقا خیلیم بده سودا کلا خیلی حسودی و بدبخت امیر حسینه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

من از نگار خوشم نمیاد زیاد 

طناز خوبه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اونا تو رو میگن و پشت سر داستان نمیچینن و به فکر رابطشونن برعکس شهین و عناز که حتی تو دیتشونم راجع به بقیه حرف میزدن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چون اونا تو رو میگن و پشت سر داستان نمیچینن و به فکر رابطشونن برعکس شهین و عناز که حتی تو دیتشونم را ...

چرا اونام دایم دارن در مورد اونا حرف میزنن همشون راجب هم حرف میزنن اصلا کلا همشون خاله زنکن

اره بدبخت امیرر حسین ولی من حسادتشو نمیفهمم چرا پس😅

فعلا ازهمه بدتر بهاره که دربه در دنباله دکتره و خیلیم پر ادعا هستش

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
چرا باید گروه نگار اینا هیت بخوره؟تنفری که از سودا دارم رو از هیچکس ندارم حتی طنازیه آدم بددل حسود ب ...

کجاها مثلا خ بدجنس من زیاد نمیفهمم 

من اصلا نمیفهمم چرا انقدر گیر ب هم میدن 

یا میگن هی همه فیکن 

ینی چی ؟

ببین ترانه و مهبد و نگار هر چی ام بد باشه ولی از عناز و شهین و سیاوحش و سودا خاله زنک بهترن

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

چرا اونام دایم دارن در مورد اونا حرف میزنن همشون راجب هم حرف میزنن اصلا کلا همشون خاله زنکن

نه اوتا هم حرف میزنن اما بازم درمورد خودشونه مثلا نگار میگه شاهین چی گفته بهش و نظرش اینه اما شاهین نمیاد بگه فلانی این نظرو داد بلکه میگه بنظرم رابطه ی کی چجوریه و اینده چی میشن و فلان

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چون اونا تو رو میگن و پشت سر داستان نمیچینن و به فکر رابطشونن برعکس شهین و عناز که حتی تو دیتشونم را ...

شهین  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
جالبه اوایل همه میگفتن نگار پیکمی هست الان همه شدن طرفدارش😒 من خوشم نمیاد ازش زیز زیرکی واس شاهین د ...

اتفاقا بهارم پرروعه مثل ماهرخ 

ماهرخم داره میره سمت دکتر ولی دکتر بهش پا نمیده از سر مسابقه باهمن