2777
2789
فعلا ازهمه بدتر بهاره که دربه در دنباله دکتره و خیلیم پر ادعا هستش

نه بهار روتر از همس من ازش خوشم میاد مستقیم گفت تکلیف روشن کن دکتر میخواد همرو بداره 

نگار جلو همه میخواد ادم خوبی باشه ولی در کل بدجنس 

ماهرخ با میلاد عالی بود اما الان ک رفته زیر بار دکتر از چشمم افتاد طناز اگر با سیا میرفت خوب بود رفتار شاهین روش اثر کرد سودام تو لاک خودش بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی برام توضیح میده اصلا جریان عشق ابدی چیه؟؟؟؟

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه بهار روتر از همس من ازش خوشم میاد مستقیم گفت تکلیف روشن کن دکتر میخواد همرو بداره نگار جلو همه می ...

نه سودا با ترانه بده و کلا حسوده و بهارم از نظر من شخصیت جالبی نداره و نگار اتفاقا بهتر شده و زیاد حسادت و.. نداره 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
اهان اوکی

در کل ادما نه مثبت کاملا نه منفیه کامل

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چرا باید گروه نگار اینا هیت بخوره؟تنفری که از سودا دارم رو از هیچکس ندارم حتی طنازیه آدم بددل حسود ب ...

سیاوش هم دقیقا همینه 

اولا بهتر نشون میداد خودشو 

حالا هی میره پیش اینا به چیز میگه می‌ره پیش اونا چیز دیگه میگه 

ی جا هم که میخواست رابطه میلاد و نگار رو به هم بزنه 

خیلی سناریو ها از قبل چیده شد  خیلیا از قبل شوهر و دوست پسر داشتن عکس میلاد و دوست صمیمی نگار تو کل اینستا خودتون درگیرش نکنید سودا بود فکر کنم افشاگری کرد خیلی از کارها مجبورمون کردن انجام بدیم میخوان با این کار رو رابطه ها تاثیر بزارن همه چی فیک و آبکی صمیمیت و عشق از بین ببرن یادم بعد برنامه بلایند دیت چقدر زیاد شد خیلی زیاد همه ام هر هفته با ی نفر ....

من قبول دارم نگار خوشگل و دلبر اما حسود و خودخواه اثلا اوایلش ک رو مخ بعد نامردی در مورد زهرا همش باهاش مشورت میکرد بذره نمیگف ب زهرا چکار کنه تا قبل میلاد دایممم وسط زهرا و دکتر بود تنهاشون نمیزاشت تا ماهرخ اومد تازه یادش افتاد بگه برو دلبری کن و میخواد رابطه دکتر خراب کن 

یا تا بهار اومد دید نگاه ها سمتشه فوران اداشو در اورد ک دوباره نگاه ها بره سمتش 

با این همه ولی کلا دلبری خوب بلده

کجاها مثلا خ بدجنس من زیاد نمیفهمم من اصلا نمیفهمم چرا انقدر گیر ب هم میدن یا میگن هی همه فیکن ینی چ ...

وای خیلی دوست دارم درموردش حرف بزنم خودمو خالی کنم مرسی که پرسیدی😂💋

مثلا وقتی ترانه غش کرد حتی اگر بدترین آدم رو کره زمین باشه هم باید سودا میرفت هیچکس هم نمی‌رفت سودا باید می‌رفت خیر سرش پرستاره ها

یا مثلاً مامان نگار اومده بود از حسودی داشت میکرد انقدرررر حسودی کرد که نگار بیچاره به جای خوشحال شدن ناراحت شد از اینکه مامانش اومد

یادمه قسمتای اول هیچکس هنوز اصلا حرکتی نکرده بود شب بازی کردن انتخاب دومتون کیه همه گفتن نگار اومد بازخواست که چرا همه گفتین نگار و از همون موقع گارد گرفت نسبت بهش

و....

همه به ترانه میگن فیک ولی من خیلی میتونم علاقش رو باور کنم با اینکه زوده چرا به خاطر اینکه مهبد از در مرحم بودن وارد شد و ساپورتیو ترین حرکتارو زد به نظرم کمتر کسی می‌تونه تو اون موقعیت به طرفش علاقه مند نشه ولی خب اون طناز رو مخ از روز دوم آویزون شهینه و هنوز که هنوزه من تو شهین حسی ندیدم 

دیشب تو دیتشون برگشته میگه من سختمه بیان کنم رفتاری هم نمیتونم نشون بدم خب برگرد راحت بگو حسی ندارم دیگه😂

اون اوایل اتفاقا من خوشم میومد ازشون ولی دیدم واقعا آدمای مزخرفین 

سیاوش هم دقیقا همینه اولا بهتر نشون میداد خودشو حالا هی میره پیش اینا به چیز میگه می‌ره پیش اونا چیز ...

اصلا بعد اینکه رو ترانه دست بلند کرد دیگه اصلا توجه نمیکنم که چی میگه حتی مردک روانی