2777
2789
عنوان

بچه ها درامد قاضی هاچطوره

82 بازدید | 15 پست

راسته میگن خیلی پولدارن خونه هاشون قصره؟ 

کسی که قاضی کیفری یک یا قاضی جنایی باشه درامدش چطوره و چقدر نفوذ داره

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قاضی مواد مخدر میشناسم وضعشون خوبه

قاضی مواد مخدر داریم بگه؟ 

کیفری منظورته؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اره داییم وضعش خیلی خوبه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خوبه اونایی که قصر میسازن رشوه بگیرن

اخه شنیدم حقوق خودشون خیلی بالاست که رشوه نگیرن مثلا

علاوه بر حقوق خیلی شغل خطرناکیه

یه دختری بود توی کلاسموت باباش قاضی بود اگر اشتباه نکنم خیلی وضعشون خوب بود. دختره اصلا مراقبت نمیکرد

وضعشون خوبه ولی اونایی که قصر دارن رشوه خورن چون حقوقشون در حد قصر نیست

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

حقوقشون بالا شاید ۶۰ تا ۱۰۰ تومن باشه ولی رشوه بگیری میلیاردی در میاری

شصت تومن که زیاد نیست

ماشاالله پش شمام یکی از پولدارایی

نه والا ولی اخه الان یه گوشی ایفون صد و شصت تومنه😂

اینجوری که حساب کنی اصلا زیاد بنظر نمیاد