2777
2789
وای خیلی دوست دارم درموردش حرف بزنم خودمو خالی کنم مرسی که پرسیدی😂💋مثلا وقتی ترانه غش کرد حتی اگر ...

وای فقط نگاهای شاهین ک فکر میکنم قشنگن😐😐مرتیکه چندش

چقدرم سیاوش آدم درپیت و دوزاریه ولی فکر می‌کنه چیز خاصیه😐

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

وای فقط نگاهای شاهین ک فکر میکنم قشنگن😐😐مرتیکه چندشچقدرم سیاوش آدم درپیت و دوزاریه ولی فکر می‌کنه ...

نگاه های شاهین به من حس ناامنی میده شبیه پیر مردای هیز متجاوز نگاه می‌کنه

درپیت بودن سیاوش هم بعد کتک زدنش برام مشخص شد دیگه اصلا بهش توجه نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طناز اوایل خیلی خوب بود سعی می‌کرد دعوا رو بخوابونم ولی الان فتنه رو با شهید و سیاوحش شروع می‌کنه بعد میندازه تقصیر ترانه و مهبد و نگار

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

نگاه های شاهین به من حس ناامنی میده شبیه پیر مردای هیز متجاوز نگاه می‌کنهدرپیت بودن سیاوش هم بعد کتک ...

وای دقیقا چندششش😂😐

سیاوش از اولم این بود فقط نشون نمی‌داد ولی بالاخره اون روی واقعیش زد بیرون

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

کجاها مثلا خ بدجنس من زیاد نمیفهمم من اصلا نمیفهمم چرا انقدر گیر ب هم میدن یا میگن هی همه فیکن ینی چ ...

مثلاً طناز میاد کار ترانه رو مسخره می‌کنه بعد خودش همون کار رو می‌کنه شاهین میشینه با سودا می‌کنه نگار فرشاد و زهرا رو حذف کرد در حالیکه رای خروج رو اکیپ شاهین اینا به فرشاد و زهرا دادن

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

وای خیلی دوست دارم درموردش حرف بزنم خودمو خالی کنم مرسی که پرسیدی😂💋مثلا وقتی ترانه غش کرد حتی اگر ...

بیچاره ترانه خیلی دلم براش میسوزه 

حالا اوایل ی حرکاتی زد که خودشو از چشم انداخت ولی الان دیگه هی اشکشو در میارن 

تا میاد حرف هم بزنه مهبد جلو جمع داد و بیداد می‌کنه سرش بیچاره هیچی هم نمیگه 

دقیقا رابطه شاهین و طناز برعکس ایناس همه چی از طرف طنازه ولی کسی گیر نمیده بهشون 

جالبه طناز با اون همه ادعا ک حس رو از چشمهای آدما میگیره حس شاهین رو نگرفته 

اخ دلم میخواد طناز رو خفه کنم که آنقدر بد همجنس خودشو میگه😤😂

بیچاره ترانه خیلی دلم براش میسوزه حالا اوایل ی حرکاتی زد که خودشو از چشم انداخت ولی الان دیگه هی اشک ...

دقیقا منم

آخه مشکل اینه بیچاره کاری نمیکنه بعد یه جوری باد تو غبغب میندازن ما کارای ترانه رو فراموش نمی‌کنیم انگار گوز کدوم کونن خب نکنید نکبتا ول کنید 

رابطه همشون از دم داغونه گیر میدن به بقیه

کانسپت برنامه رو انگار نمی‌دونن اصن

یه نفرم برداشتن چسب دوقلو زدن بهشون بعد میرن تا کمر تو باسن بقیه😐

آقا شما اومدین اینجا پارتنر پیدا کنید وسطی نیست یارکشی میکنید که

ببین غش کردن ترانه بقیه فکردن فیلم چون قبول کن قبل مهبد هیلی اذیت میکرد ب همه نخ میداد اون بحث نرمی ممه رو یادته ول نمیکرد خودش دوست داشت تو حاشیه باشه و همه فک کردن الکی ولی خب درسته نرفتن پیشش و کارشون بد بود 

ولی مادر نگار اوند نزار اسمشو حسودی خدا نکنه مادر ادم فوت کنه خیلی حس بدیه من چند مورد دیدم ک مادرشون فوت کرده و احساساتشونو 

اره منم خوشم نمیاد طناز انقدررر ب شاهین چسبیده ولی مهبد ساقی مواد ترانس برای همین با هم مچن 😬

ببین غش کردن ترانه بقیه فکردن فیلم چون قبول کن قبل مهبد هیلی اذیت میکرد ب همه نخ میداد اون بحث نرمی ...

نظر تو اینه ولی اگر برای صفحه ی همه ی اینا یا کامنت های پایین برنامه رو ببینی میفهمی که مهبد و ترانه و نگار بهترین جمع هستن 

ببین غش کردن ترانه بقیه فکردن فیلم چون قبول کن قبل مهبد هیلی اذیت میکرد ب همه نخ میداد اون بحث نرمی ...

گفتم که حتی اگر فیلم بود حتی ترانه بدترین آدم توی وبلاگ نه بدترین ادم تو جهان هم بود اون به عنوان یه پرستار باید می‌رفت بالاسرش

آره ناراحت کنندست ولی از دماغ بیچاره درآورد علی با اون همه باگای رفتاریش هم خیلی وقته مادرش رو ندیده بود اما رفت مثل آدم رفتار کرد این نه تنها ناراحت بود بلکه طلبکار بود انگار بقیه مادرشو کشتن

مهبد ساقی ترانست ترانه چیکاره مهبده که انقدر به هم چسبیدن؟

نظر تو اینه ولی اگر برای صفحه ی همه ی اینا یا کامنت های پایین برنامه رو ببینی میفهمی که مهبد و ترانه ...

من نگفتم ک بدن یا خوبن من از همشون به یه اندازه بدم میاد هیچ کدوم نرمال نیستن میلاد یه مقدار نرمال بقیشون اب زیرکاهن مثلا مهبد ک انقدر تعریف میکنند خیلییییییی خودخواه دایم جلو بقیه سر ترانه داد میزنه یبار این حرکت با من ککنند دیگه دیونه میشم وقتی داد میزنه سرش نگارم ک دوست صمیمیشه داد میزنه ساکت دارم حرف میزنم همشون بد ذاتن 

ترانه ک کلا تو نیشگی و خماری طنازم ک چسبیده ب اون دیونه دکتر ک اومده خوش بگذرونه کلی هیچکس واسش مهم نیس

گفتم که حتی اگر فیلم بود حتی ترانه بدترین آدم توی وبلاگ نه بدترین ادم تو جهان هم بود اون به عنوان یه ...

ن منظورم اینکه چون اینا با هم مواد میکشن خیلی با هم اوکین و چون مهبد واسه ترانه مواد میاره فک میکنه دایم باید سرش داد بکشه بیچاره رو داغون کرد انقدر داد زد سرش

وای خدایا کاش میشد برگردم به تاریخ عضویتت همه چی عوض میشد😓😓😓💔💔

برا چی؟؟چی شده؟؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤