2777
2789
عنوان

من نمی دانم چرا بدبختم مامانم سفید بابام سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 77 پست

منم مثل شما گندمگون هستم مهم اینه که سالم هستید در هر صورت قشنگید✨

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گاهی میشه دیگه منم پر از ژنتیک خرابم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

گندمی خب اکثر مردم همین طورن 

گندمی هم روشن محسوب میشه 

حتی اگرم تیره باشه به معنای زشت بودن نیست! 

به جاش سعی کن به پوستت اهمیت بدی و سالم نگهش داری این خیلی مهمتره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب منم مشکلم همین همسر ایندس

الان کسی که گندمیه مثلا شوهرش طلاقش میده؟؟😐😐😐

پوستت غیر عادی نیست که 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیخیال بابا 

من همه جدوآبادم چشم سبز و مو حنایی بودن با قد بلند و پوست سفید 

هیچ کدوم از بچه هاش از جمله خودم بهشون نرفتیم همه سبزه تیره با دماغ گنده شدیم 

مامان بزرگ و بابا بزرگ پدری و مادری همه چشم رنگی و مو حنایی 

فقط دختر داییم به اونا رفته 

چشم سبز و مو حنایی و پوست شیربرنجی 

فقط قد بلندشون رسید به من 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من سبزه و گندمی برام جذاب تره تا سفید

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خودت سبزه ای؟شوهرت که سفیده مشکلی با این قضیه نداشته؟حس میکنم همه شوهرت سفید دوس دارن می‌دونی بابت ا ...

پش شما گندمی نیسی سبزه ای

گندمی خودش روشنه سیاه نیس ک آدم بخواد افسردگی بگیره

منم از بچگی آرزوم سفید بودن بود که نبودم و هرگز نشدم پدرم سیاه مادرم سیاه،ازدواج کردم خانواده ی شوهرم از بچه تا پیرشون مثل برف من تنها سبزه،خیلیا بودن اون زمانا سیاه الان با کرما و ماسکا و هزار چیز دیگه شدن عین برف من هرچی زور زدم از دکتر و کرم و ژل و فوم شستشو بگیر تا لیزر و همه چی حتی مقداری رنگ پوستم سفید نشد،ای خدا عدالت میخام

من که دوستم همش میگفت دعا کنید بچم سفید بشه خوشگل بشه تو انتخاب همسر هم سفیدی خیلی براش مهم بود من ک ...

یا خدا 😐😂

خب منم مشکلم همین همسر ایندس

من یه چیز فهمیدم حداقل دورم پسرا اصلا سفیدی  خوشکلی اینا براشون مهم نیست پول موقعیت خانواده و تحصیلات دختر فقط مهمه وگرنه دختر دایی من خوشگل خواستگار درست نداشت

دختر خالم پوست تیره معمولی بود خیلی ولی خانواده تحصیلات و پول داشت کلی خواستگار خوب داشت الانم پسره قربونش میره فکر کن میگه نرو سر کار اذیت میشی خودم ۲۰ تومن بهت میدم  تو فقط کلاس جاهایی که دوست داری برو 

قیافه مهم نیست تو ازدواج دیدم که میگم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

اتفاقا همه میگن خشگلم اگه خواستی بیا یجا برات بفرسم عکسمو اینجا نمیتونم

اگه عشق ابدی دیده باشی حتی همین کلیپ هاش ، همهههه مردم میگن چقدرررر نگار زیباس و زیباترین دختر جزیره میدونن در صورتی که نگار اصلا سفید نیست از گندمی هم تیره تره 

شاید حساس شدی ، تو جاها اروپایی میرم برنز میکنن زیر آفتاب میرن که از حالت سفیدی در بیان نمی‌دونم ایران فقط میگه تپل و پر گوشت و سفید 😐😂😂🤣🤣🗿🗿

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟!