2777
2789
عنوان

من نمی دانم چرا بدبختم مامانم سفید بابام سفید

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چندتا تاپیک اخیرم گفتم چیکار کنیدبخونیدبه دردتون میخوره

میشه برای لاغری هم بگین من دو ماه دیگه عروسی داریم‌هر کاری میکنم نمیشه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

رنگ پوستت اگه با بقیه چیزای صورتت هماهنگ باشه واقعا مهم نیست چه رنگیه

منم همینو بش گفتم تو هیکلت و پوستت و تناسب اجزا صورت و داشته باشی اصلا رنگ پوست ملاک نیس 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
خودت سبزه ای؟شوهرت که سفیده مشکلی با این قضیه نداشته؟حس میکنم همه شوهرت سفید دوس دارن می‌دونی بابت ا ...

اره سبزم نه لابد نداشته که ازدواج کرده باهام کلا هیچ وقت راجب رنگ پوستم هیچی نگفته نمیدونم 

ولی من از رنگ پوست سفید خوشم نمیاد نمیدونم چرا مخصوصا برای دخترا سبزه ها بامزه ترن سفیدا بی روحن

وااا مگه چه عیبی داره یعنی هرکس گندمی یا سبزه هست بدبخته ببین عزیزم اصل خوشگلی هست اگه واقعا خوشگل ب ...

الآن بنده خدا رو داری دلداری میدی ؟🤦🏻‍♀️😂

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خیلیم رنگ قشنگیه ،بدبختی نیس سبزه بودن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خش بحالت کاش منم بدنم سفید بود صورتم گندمی

خب کی بدنت می بینه به جز همسر آینده اگه بخوای ازدواح کنی  صورت مهمه کرم هیچی نمی خواد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

گوگوش می‌فرماید :

سفید سفید ۱۰۰ تومن

سرخ و سفید ۳۰۰ تومن

حالا که رسید به سبزه، هرچی بگی می‌ارزه!

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

تو رو خدا این تفکرات سبزه و سفيد رو بذارید کنار اه

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

وااا مگه چه عیبی داره یعنی هرکس گندمی یا سبزه هست بدبخته ببین عزیزم اصل خوشگلی هست اگه واقعا خوشگل ب ...

اتفاقا همه میگن خشگلم 

اگه خواستی بیا یجا برات بفرسم عکسمو 

اینجا نمیتونم 

من که دوستم همش میگفت دعا کنید بچم سفید بشه خوشگل بشه تو انتخاب همسر هم سفیدی خیلی براش مهم بود من که هیچ وقت درکش نکردم...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خودت سبزه ای؟شوهرت که سفیده مشکلی با این قضیه نداشته؟حس میکنم همه شوهرت سفید دوس دارن می‌دونی بابت ا ...

باورکن همه مردها یکی نیستن. 

ادمها سلیقه هاشون متفاوته عزیزم. 

مرد سالم و اهل زندگی دنبال رنگ پوست نیست.  دنبال اخلاق و نجابته. 

شرایطش رو اگه داری، برو پیش مشاوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401