2777
2789
عنوان

ازدواج دوم مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
اگه بنگاهی با علم و اطلاع که شما هم سهم دارین و بدون اطلاع شما اجاره بده بله میتونین

بله اطلاع داشتن بنگاهی آشنا هست حتی من به همسرم گفتم برو به بنگاهی بگو که چرا بدون اجازه همسر من خونه رو اجاره دادید همسرم گفته بهشون ایشون هم گفته مادر زنت خیلی پول احتیاج داشت و به من گفت پول احتیاج دارم بده اجاره حتی مادرم مبلغ اجاره رو به من دروغ گفته بود بعدا فهمیدیم مبلغ اجاره خیلی بالاتره

واقعا نمیدونم چرا بعضی از مادرها آنقدر سنگ دل هستن حتی من ۱۱سالم بود میخاست به زور منو بده به یکی که ...

چی بگم انشالله خوشبخت بشی چند سالته ؟ رابطتت با شوهرت خوبه؟ خدا بابای نازنینتو رحمت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم انشالله خوشبخت بشی چند سالته ؟ رابطتت با شوهرت خوبه؟ خدا بابای نازنینتو رحمت کنه

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه .من ۲۶ سالمه بله خداروشکر رابطم با همسرم خوبه و همیشه پشتیبانم بوده همسرم خیلی آقاست