2777
2789
عنوان

ازدواج دوم مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون حقوق و پدر من زحمت کشیده و براش گذاشته من میگم برای خودت خرج کن چرا به یکی دیگه میدی پدر من ...

عزیزم  خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو،هر کسی بود ناراحت میشد ولی حقیقت اینه زندکی رو نمیشه متوقف کرد.بعد رفتن ادما بقیه همچنان باید زندگی کنن.الان‌مادرتون هم اون پول رو خرج زندگیش داره میکنه دیگه،چه فرقی داره تو حساب شوهر یا حساب خودش.در هر حال خرج زندگیشون میشه

مادرت صيغه هست كه حقوق شوهرش قطع نشده؟؟؟ والا خيلي زور داره شكايت كن انحصار وراثت بشه حقتو نده مرد غ ...

بله صیغه هست گفتم عقد کن گفت عقد کنم حقوق قطع میشه بله برامن هم زور داره بیچاره پدرم خودش نتونست از اون حقوق استفاده کنه

بله فقط همین راه برام مونده میگه شکایت کنی اسمتو از شناسنامه ام در میارم منم گفتم تو برام مادری نکرد ...

حتما شمایت من وخسارت هم بگیر ازش بخاطر اجاره دادن خونه بدون رضایت شما باور کن مادرت قابل احترام نیست

تو از پدرت ارث میبری اگه یه دنگ زده به نامت که هیچ اگه نزده باز ارث داری برو حق و حقوقتو بگیر

بله عزیزم حتی موقعی که پدرم فوت شد  مادرم انحصار وارثت کرده و تو اون برگه ۳دنگ سهم منه

عزیزم خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو،هر کسی بود ناراحت میشد ولی حقیقت اینه زندکی رو نمیشه متوقف کرد.بع ...

درسته من نمیگم زندگی نکنه اما وقتی آدم شوهر میکنه خرجشون شوهر میده شما فک کن اون آقا حتی یه نون نمیخره برای مادرم بعد مادرم خرج خونه و حتی لباس های آقا رو میده 

حتما شمایت من وخسارت هم بگیر ازش بخاطر اجاره دادن خونه بدون رضایت شما باور کن مادرت قابل احترام نیست

واقعا نمیدونم چرا بعضی از مادرها آنقدر سنگ دل هستن حتی من ۱۱سالم بود میخاست به زور منو بده به یکی که ۱۲ سال ازم بزرگتر بود من هنوز بچه بودم فک کن