2777
2789

فکر کنم با کسی تو رابطه نیست 

۶ نفر فالوش کردن و خودشم دو نفرو فالو کرده که یکیشون پیج کاری خودشه

خیلی دیر به دیر آنلاین میشه چون سرش شلوغه

دیروز بهش پیام دادم صبح دیدم هنوز سین نشده پاکش کردم

البته پیج منم یجوریه که قابل شناسایی نیستش و نمیتونه بشناسه شاید برا همین پیامو اصن دیده و درخواستشو قبول نکرده 

بنظرتون چجوری خودمو معرفی کنم که هم محترمانه باشه و هم خانومانه و کوتاه ؟! 

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

همچین کاری نکن،چقدربده که یه خانم همچین کاری کنه،بنظرم شخصیت آدم می‌ره زیرسوال

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه بزارآقاپیش قدم بشه،اینطوری قدرتوبهترمیدونه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج