2777
2789
عنوان

چند سالگی بچه دار شدین

235 بازدید | 27 پست

من خودم ۳۲

حس‌میکنم خیلی کم حوصله ام واسه بچه داری،شاید ب خاطر سنمه،الان ۳۴ سالمه و دوقلوهام دو سالشونه

فکر میکنم اگه سنم کمتر بود خیلی بهتر میتونستم بهشون رسیدگی‌کنم 🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵نمیدونم۲۶ سالگی.حق داری من برا اولی خیلی باحوصله بودم ولی دومی ۴سال بعد بود و دیگه کلا بی حوصلم بازی اینا باهاشون نمیکنم.هرچه سن پایین‌تر باشه سرحال تری خب

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
الان ۲۱ ام شوهرم ۳۱ ب نظرت ماهم زود بیاریم؟ میترسم اونم روزی بی حوصله شه کلا نخواد

ب نظر‌من زود باشه بهتره،البته به خیلی چیزای دیگه بستگی داره،سن یکیشه

۲۵نمیدونم۲۶ سالگی.حق داری من برا اولی خیلی باحوصله بودم ولی دومی ۴سال بعد بود و دیگه کلا بی حوصلم با ...

اره موافقم🥺من اصلا حوصله ندارم دیگه

زیاد ربط به سن ندارهبیشتر شرایط جامعه و اقتصاد داغونمون کرده وگرنه سنی نداریم‌ما

درسته،اخه یادمه ۲۴ سالم بود خیییلی خوب با خواهرزاده هام وقت میگذروندم،اصلا خسته یا کلافه نمیشدم،ولی الان اصلا حوصله بچه رو ندارم🥲

ب نظر‌من زود باشه بهتره،البته به خیلی چیزای دیگه بستگی داره،سن یکیشه

من یک بار پارسال ناخواسته باردار شدم و نموند...

الان اگه بود یک ماهه بود ولی خیلی خیلی زود بود

هنوز درسم تموم نشده کسی هم پیشم نیست کمک کنه