مامانسیدعلیرضا75 مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 13700 عنوان بنظرتون امن هست بریم کربلا | مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 82 پست ؟ هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات 1404/04/18 | 02:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79360 اقلیم کردستان عراق ربطی به شما نداره که؟ زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15893 کدوم شهرش از همه زباتره؟میخوام فقط برم بشینم وسط دشتشون نفس بکشم این دنیا یادم بره🫠شوهرم فعلا پاش ت ... سنندج مریوان سقز اینارو من عااااشقشونممیتونید برین هوراماناتم ببینید🥰😍دوتایی کیفش بیشتره ولی😃 حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15893 ربطی به شما نداره که؟ نهولی پژاک هم داره یکارایی میکنه یسری هم تو جنگ دوازده روزه دستگیر شدناز طرفی میگنداعشم اومده لب مرزبه هرحال برای ما دعا کنید ک اتفاقی نیوفتهما هنوزم داغ سردشت رو سینمونه حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
سلوی70سابق عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17069 سنندج مریوان سقز اینارو من عااااشقشونممیتونید برین هوراماناتم ببینید🥰😍دوتایی کیفش بیشتره ولی😃 من اکثر مسافرتام تنهاییه این مدت که خونه است برام شده عذاب😅میرم تو باشگاه پایین به بهونه ورزش دو سه ساعت راحتم😅میام ولش کن بذار بمونه تنها یذره قدر بدونه آقای ایراد گیر...هرچند دلم نمیاد!مرسی گل جان حتما میام حتمااااااا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 79360 نهولی پژاک هم داره یکارایی میکنه یسری هم تو جنگ دوازده روزه دستگیر شدناز طرفی میگنداعشم اومده لب مر ... عزیزم انشاالله اتفاقی نمی افته بلا از تون دوره در پناه خدا زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
زریار_۳۴ عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2941 نهولی پژاک هم داره یکارایی میکنه یسری هم تو جنگ دوازده روزه دستگیر شدناز طرفی میگنداعشم اومده لب مر ... نه گلم داعش در مرز عراق و سوریه ست نه مرز ایران و عراق وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 15893 نه گلم داعش در مرز عراق و سوریه ست نه مرز ایران و عراق خب خداروشکرخداکنه نرسن به این سمتا کثافتا حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 23783 فک کنم چیزیه ک کرد های ایرانم دنبالشن درسته؟ خیر لطفا به شایعات دامن نزنید ما تحت تابعیت جمهوری اسلامی هستیم و خواهیم بود من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...