2777
2789
مگه بیرونشون نکردند؟

از ده میلیون افغانی ۲۰۰ هزار بیرون کردن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارزانی کیه؟؟؟

رئیس جمهور اقلیم کردستان

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میگن کردن دیگه خدا داندولی من خیلی میبینم

خب خیلی زیادند همشونو که یه جا نمیشه بیرون کرد زمان میبره نترسید 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
رئیس جمهور اقلیم کردستان

آهان یعنی مردمشون با رییس جمهور خودشون مشکل دارند الان؟من فکر کردم اقلیم کردستان با عراق و بغداد به مشکل خوردند. 

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
آهان یعنی مردمشون با رییس جمهور خودشون مشکل دارند الان؟من فکر کردم اقلیم کردستان با عراق و بغداد به ...

نه تو کردستان درگیری داخلی شده

طایفه هرکی و حزب دموکرات و کومله با حکومت مرکزی تو جنگ افتادن 

عزیزم یه سوالی داشتم همیشهفرق بین کوردای ایران و عراق چیه ؟ و اینکه ایا کردستان ما با عراق مرز زمینی ...

اونا کوردن سورانن 

کورد های کردستانم کوردن سورانن

مثل ایران و تاجیکستان

فقط کورد های عراق خودشون جدا حکومت دارن و کشور عراق بهشون منطقه سبز داده به صورت فدرال خودشون اداره شهرای کورد نشین رو در اختیار دارن

بله مرز زمینی دارن

نه تو کردستان درگیری داخلی شدهطایفه هرکی و حزب دموکرات و کومله با حکومت مرکزی تو جنگ افتادن

کردستان ایران رو میگید یا عراق؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

کردستان ایران رو میگید یا عراق؟

اقلیم کردستان عراق

کجا بیرون کردن من میرم صف نونوایی ۹۰ درصد افعانیه

ای وای🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ولی خب خیلی زیادند زمان میبره که کامل بیرونشون کنند.

اونا کوردن سورانن کورد های کردستانم کوردن سوراننمثل ایران و تاجیکستانفقط کورد های عراق خودشون جدا حک ...

فک کنم چیزیه ک کرد های ایرانم دنبالشن درسته؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤