2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
مشکل من همین جاست  میگه چشم هر چی تو بگی.... ولی دو سه روز که میگذره دوباره همه چیز مثله قبل ...

خوب چرا اجازه دادی دوباره شروع کنه؟؟؟

چرا با تاکسی نمیره؟

من احساس میکنم شما داری به خاطر مساله ای

بهش باج میدی 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من حساسیت به خرج نده و اعصاب خودت رو خرد نکن. اگر هم ناراحت میشی بدون جنجال از احساست بگو. اون خانم همکارشه برای شوهر شما مثل تمام همکارهای دیگه هستش. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
از طرفی دلم نمیخواد شوهرم دچار خودسانسوری بشه ولی این رفتارش منو اذیت میکنه یعنی چی بهش بگم کلاً حق ...

دیگه حالا از اون طرف پشت بوم هم نیفت 

یا وامی طلایی چیزی اماده کنین و ماشین بخرین یا یه فکر دیگه واسه رفت و امدش بکن 

حال متکلم از کلامش پیداست

ببین عزیزم شرایطت شبیه منه شوهر منم روابط اجتماعیش بالاست هم با مردها هم با زنها .من اوایل مثل شما بودم خیلی روشنفکر و شوهرمو ازاد میذاشتم بعدها سرش غر غر میکردم ولی اون کار خودشو میکرد مردها جنبه اینکه ازاد باشن رو ندارن راه حلش اینه غرغر نکنی غر غر منظورم اعتراض های کوچک و زیاد .بلکه یه اعتراض درست و درمون کنی که حساب کار دستش بیاد .تو روش وایسا و بگو دیگه لازم نکرده با اون زن بری یک کلام ختم کلام  براش توضیح نده چرا  از احساساتت نگو بگو همین که گفتم .من تجربه کردم یک جمله محکم بهتر از توضیح و تفسیره .بیشتر حساب میبرن اخماتو بکن تو هم بگو لازم نکرده با اون زن بری اگر گفت چی شده بگو همین که گفتم بعدم از جلو چشش دور شو چون اگر براش توضیح بده توجیه زیاد می کنه اصلا توضیح نده بزار براش سوال بمونه اگر گفت چرا عزیزم مگه چی شده؟بگو همین که گفتم

من اگه به همسرم اعتماد داشتم این چنین مسئله ای بود برا مشکلی نداشت البته همکار همسرم که یک خانومه دو ...

عزیزم همه خیانتهایی که من دور و برم میبینم و زندگی هایی که از هم پاشیده میشه, قبل از اولین خیانت خانم میگفت من به شوهرم اعتماد کامل دارم

یکم بیشتر توضیح بده لطفاااااا حس کردم داری درست میگی

تامین روحی یعنی چی....

ما تو زندگیمون چیزی کم نیست شکر خداااااااا

میگم روابطمون تا الان اصلا تحت الشعاع قرار نگرفته

نه از نظر جسمی نه روحی

خوب چرا اجازه دادی دوباره شروع کنه؟؟؟ چرا با تاکسی نمیره؟ من احساس میکنم شما داری به خاطر مساله ای ...

دلایلش رو پست بالا نوشت نمیخواد جوری بشه که ازش پنهون کنه خیلی چیزارو

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج