2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
اره کاملا درجریانه یک بار هم پیش اومد تا یه شهرستانی با هم برن که البته منم باهاشون رفتم... بچه ها ...

اینکه شما از این داستان ناراحتی کاملا قابل درک هست همه ی ما خانما حس شما رو درک میکنیم ولی اینکه هی ربطش میدی به حجاب خودت یا اون خانم باور کن بی ربطه یک عالم ادم چادری و مانتویی فاسد هست تواین کشور یک عالم هم خانم چادری و خانم مانتویی مقید به اخلاق یا اصول پس شما تغییر چهارچوب نده به جاش یه فکری به حال این رفتار همسرت بکن که اسمشو گذاشته روابط اجتماعی یا روابط عمومی خوب!!!!برین زوج درمانی یا باصحبت حلش کن یا هر راه دیگه ای که با توجه به شناختی که ازش داری فکر میکنی ممکنه جوابگو باشه 

همه همکار اقا داریم همسرانمون هم همکار خانم نصف روزمون بعصا باهم میگذره گروه داریم پروژه مشترک داریم سفر کاری داریم  سالهاست

اما رفت و امد روزانه و بگو و بخند مثل اعصای خانواده و داستان نداریم

حال متکلم از کلامش پیداست
من شکل برگ چغندر  خوب عزیز من این همه فکر و حرص خوردن نمیخواد رک و قاطع بگو اصلا دوس ندارم با ...

مشکل من همین جاست 

میگه چشم هر چی تو بگی....

ولی دو سه روز که میگذره دوباره همه چیز مثله قبل میشه

البته بگما گفته بود کم میکنم رفت و آمدمو ولی امروز ازم پرسید زنگ بزنم منم گفتم بزن خوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا شاید اینجوری همسرم احساس من رو متوجه بشه ولی خوب بعدش عذاب وجدان میگیرم البته هنوز تغییری  خ ...

نه خواهر با این چیزا هیچی درست نمیشه

اشتباه اونو درست کن خودتم به اشتباه ننداز که

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

وای من اصلا شما رو درک نمی کنم

اگه ناراحت شدی استارتر ببخشید گلم

از تاپیکت خیلی تعجب کردم ک آخه چطوری دلت میاد

حتی اگر مرد بهترین وچشم پاک ترین باشه بازم خودمون نزاریم بعدا برامون همین مشکل میشه

از بقیه دوستان هم عذر خواهی میکنم

ببخشید حق با شماست

من اهل کل کل و دعوا نیستم

کسی رو هم ناراحت نمی کنم

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مشکل من همین جاست  میگه چشم هر چی تو بگی.... ولی دو سه روز که میگذره دوباره همه چیز مثله قبل ...

خوب پس عزیزم اشتباه خودتم هست

چرا می گی بزن؟

باید نشون بدی خط قرمزته و سوال پرسیدن نداره

اینکه شما از این داستان ناراحتی کاملا قابل درک هست همه ی ما خانما حس شما رو درک میکنیم ولی اینکه هی ...

حرفت رو کاملا قبول دارم ولی خوب به نظرم زیاد هم خوب نیست انقدر مرد خیالش راحت باشه

یه جاهایی میترکم خوب

استارتر عزیز خودشما بیشتر از هرکسی شوهرتو میشناسی یعنی میتونی تشخیص بدی قابل اعتماده یانه واینکه واقعا خودش باهمه خانما راحته یااستثنا با این خانم فقط راحته 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اره کاملا درجریانه یک بار هم پیش اومد تا یه شهرستانی با هم برن که البته منم باهاشون رفتم... بچه ها ...

فکر اساسی کن عزیزم ممکنه الان چیزی نباشه واقعا بینشون, اما کم کم که به همدیگه عادت کنن, ممکنه علاقه مند هم بشن ؛و بعد یه مدت ببینن باهمدیگه به نقطه ای رسیدن که هیچ وقت هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد؛ خیالت ازینکه خانم متاهله هم راحت نباشه؛ نفس و شیطان کاری ندارن مجرده یا متاهل

من اگه به همسرم اعتماد داشتم این چنین مسئله ای بود برا مشکلی نداشت

البته همکار همسرم که یک خانومه دوروز از هفته روبا همسرم میره سرکار مسیری رو وبرمیگرده البته من خانوم روخوب میشناسم وبهش اطمینان دارم حتی همسر همکار شوهرم خیلی به شوهرم اعتماد داره بنظر من مشکلی نیست

ولی باز شما خودتون خانوم وهمسرتون روبهتر میششناسید

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
مشکل من همین جاست  میگه چشم هر چی تو بگی.... ولی دو سه روز که میگذره دوباره همه چیز مثله قبل ...

چراداری زندگیتو دو دستی تقدیم دیگران میکنی شوهرت شک نکن داره روحا تامین میشه از جانب اون خانوم قاطع باش چرا اینقدر شلی

حرفت رو کاملا قبول دارم ولی خوب به نظرم زیاد هم خوب نیست انقدر مرد خیالش راحت باشه یه جاهایی میترکم ...

منم با شما موافقم و فکر میکنم همسرتون دیگه زیادی راحتن 

البته انشالله که هر دوشون ادم های خیلی خوبی هستن ولی خوب چه کاریه ادم روزه شک دار بگیره و امنیت زندگی خودش و دونفر دیگه رو به خطر بندازه ؟

کلا در دهن مردم روهم نمیشه بست ممکنه حرف و داستانی دربیاد از توی رفت و امدهای هر روزه و هر دو اش نخورده و دهن سوخته بشن

حال متکلم از کلامش پیداست
شما چه خانم خوب و روشنفکری هستی ...من شوهرم خارجیه .ایرانم زندگی نمیکنم ولی اگه شوهرم هرروز با همکار ...

دقیقا کارخوبی میکنی چون رفتاری بسبار اشتباه هست ولی شوهر ایتاتر مسیله ماشین هم که حل شه کلا با خانمها راحته اسمشم میذاره روابط اجتماعی بالا در صورتیکه این رفتارها کاملا متضاد با اداب معاشرته اسم این رفتارم  هم هممون میدونیم چیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

از طرفی دلم نمیخواد شوهرم دچار خودسانسوری بشه ولی این رفتارش منو اذیت میکنه یعنی چی بهش بگم کلاً حق نداری با اون غریبهبری.... حساس می‌شود و یه سری کاراش را از من پنهان می کنم