2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
باهاش لج نکن ولی قاطع بگو با این کارش مشکل داری و اگ واسه خودت همچین اتفاقی میوفتاد قبول میکرد عایا ...

دقیقا 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوهرم مو با بوس بیدار میکنم

الان بهش گفتم اگه بلند نشی گازت میگیرم خبری نیست از بوس

رفتم صبحانه رو چیدم اومدم رو تخت کنارش دراز کشیدم تا اون بره با پسرم 

بعد من کمی بخوابم

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
وای من نمی زارم شوهرمم پیاده میره با تاکسی میره با هرچی میره با زن جماعت سوار نمیشه قربون شوهرم بش ...

هه

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
خوب راه حل بگین..... منطقی...... من دو سه بار ناراحت شدم از دستش و اون کاملا نرم برخورد کرده با من ...

چن وقته با اون خانوم میره؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من به همسرم اعتماد دارم .... ولی دیگه این رابطه داره اذیتم میکنه نمیتونم شوهرم رو حبسش کنم که

منم به شوهرم اطمینان دارم ...ولی ببین اگه تو جای شوهرت بودی و هرروز با همکار مرد میرفتی و میومدی شوهرت قبول میکرد ؟

وای اصلا اجازه نده

آدم به هرپاکی که باشه باید محتاط باشه

دعواراه ننداز خیلی منطقی صحبتدکن وبگو این قضیه ناراحتم میکنه

اصلا هم نمیشه ب کسی اعتماد کرد یهودیدی خانومه فرصت طلبی کرد اصلا شوهر شما پیغمبر اون خانومه رو که کامل نمیشناسی

اصلا شوهر شما داره کاری میکنه که نتنها شما بلکه دیگرانم شک کنن وبراش بد بشه حتی تو محیط کار

هم ایشون زیادی خوش بینه نه شما

اصلا میگه مرد با زن فرق داره مردا حدود رو مشخص میکنن

این دیگ میشه زیرو رو کشیدن خانومی 

حدودو وقتی مشخص میکنن خودشونم باید رعایت  کنن نه اینکه ......

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

تو يا مردي 

يا ببخشيد ببخشيد دست خودم نيست شكل سيب زميني اومد جلو چشم 😊

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...