2777
2789

من 20 سالمه نمیدونم و نمی‌خوام زور کسی بالا سرم باشه غیرتی بشه نمی‌خوام متنفرمممممممم

من وسواس دارم اصلا نمیتونم تحمل کنم که دستم به بدن کس دیگه ای میخوره اگه اینطوریه با حیوون فرق نداریم😅🤧

واییییی اصلا تصورش رو هم نمیتونم بکنم هر پسری پیام میده سریع بلاک چون وقتی فکرم به رابطه میفته حالم به جوری میشه اصلا میگم این کارا چیه

از طرفی می‌دونم مادرم به زور میگه ازدواج کن

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما انسانین و برای این خلق شدین که ازدواج کنین و نیمه گمشده زندگی تون پیدا کنین و تین یک حق 

توصیه میکنم پیش مشاور برین 

حالا باز هرطور خودتون میدونین صلاح همون انجام بدین 

زوری به اجبار هیچ کاری نیست 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اینکه حس می کنی رابطه حیوانی درسته ولی  وقتی انقدر یکی دوست داشتی که دل خواست باهاش یکی بشی به این کار تن می دی بعد می بینی نه لذتم داره در کل  مرد داریم تا مرد  شوهری که کنترل گر نباشه مشکلی نیست