2777
2789
عنوان

حس میکنم من تا آخر عمرم ازدواج نمیکنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 30 پست
اره خب مگه میشه قاطی نشه تفای اون میاد تو دهن تو کاری جهان دارن میکنن ببخشین واضح گفتم میخواستم بگم ...

ببخشید میپرسما گلم یعنی چی تف هاشو میاد تو دهنم😐

وای خدا من دیگه استفا دادم از دنیا

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

میشه روی کناب رو واسم باز کنی ببینی عشقم میاد خاستگاریم یانه

بنده رو کتاب گیر نیستم اما طرفی که رفته به نظرم بره چون اگر واقعا شما براش مهم می بودین می موند پیشتون و دلتون نمیشکست کسی که الان بخواد بره فردا بایه بهونه کوچیک باز میزاره میره

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اینجوریه قاطی میشه؟؟🙄

ببین ابجی تو اگر عاشق بشب و اون مرد رو دوست داشت باشی و سنت بیشتر هست حتی حاضری واسش اونجاشم بخوزی اب دهن ک اب دهنش هست اب اپنجاشم باید قورت بدی با لذت بخوزی 

ببین ابجی تو اگر عاشق بشب و اون مرد رو دوست داشت باشی و سنت بیشتر هست حتی حاضری واسش اونجاشم بخوزی ا ...

واییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااا من بمیرم از این دنیا دیگه؟

من رفتم و خلاص به حرف هیشکی هم گوش نمی‌دم ازدواج هم نمیکنم وسلام 

خداحافظ

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

بنده رو کتاب گیر نیستم اما طرفی که رفته به نظرم بره چون اگر واقعا شما براش مهم می بودین می موند پیشت ...

خیلی داغونم دارم میمیرم از غمس نمیدونم ویکارکنم اصلا واسش مهم نیستم اصلا اصلا نادیده منو میکیره دورش ب شدت پره من دوستش دارم و کاری از دستم برنمیاد واون نمیخاد مثل اوزیونا شدم غرورم و حیثیتم واحساسم همش بر باد رفته نه راه پس دارم ن راه پیش رسوا شدم همه کیدونن من اویزوننشم

خیلی داغونم دارم میمیرم از غمس نمیدونم ویکارکنم اصلا واسش مهم نیستم اصلا اصلا نادیده منو میکیره دورش ...

میتونی قرآن درمانی انجام بدی 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

واییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااا من بمیرم از این دنیا دیگه؟من رفتم و خلاص به حرف هیشکی هم ...

ازدواج نکنی بهتر هست تا بخای به طرف مقابات عذاب بدی وقتی ادم تن به ازدواج میده باید تموم خواسته ها طرف مقابلش اهمیت بده وبراش مهم باشه تموم صدش رو بزاره ک طرف رو راضب کنه به نحوه احسن نباید بزاره طرف داخل اون رابطه احساس تنهایی بکنه یا دلش از چیزی بشکنه حتی اگر خدت چیزی رو دوست نداشته باشی باید فداکاری کنی واسه خوشحالی اون انجام بدی چون شما جز همدیکه کسب رو ندارین دیکه باید مراقب هم باشین حال دلتون اگر بد شه خودتون خوب کنین وهمدم وغم خوار هم باشین و لحظات خوب باهم رقم بزنین همدیگه  رو خشوحال وشاد کنین 

میتونی قرآن درمانی انجام بدی

چطوری بهم بگو کلی قران خوندم ولی وان هنوز باهام رفتارش بد هست و محل نمبده دیگ میخام کافر بشم از بس بهم بی اهمیته ومن داخل خاستنتش میسوزم و اون ادم هیو اهمیتی به احساس من نمیده همش اولویت خودشه و خوذش من هیچ ارزشی براس ندامر هیچی هیچی

چطوری بهم بگو کلی قران خوندم ولی وان هنوز باهام رفتارش بد هست و محل نمبده دیگ میخام کافر بشم از بس ب ...

برای فراموشش خودتم خوب میدونی به درد نمیخوره باید یک چهله بگیری فراموشش بکنی وسلام 

برای فراموشش خودتم خوب میدونی به درد نمیخوره باید یک چهله بگیری فراموشش بکنی وسلام

من تنهام حز اون کسیو ندارم من میترسم تنها باشم من نیاز دارم یکی پشتم باشه و مراقبم باشه و حواسش بهم باشه و مراقبت کنه ازم ووقتی که ناراحتم غمخوارم باشه من با اون دوست بودم من بار اولم بوده من نمیتونم از اون رابطه ک دربیام تو رابطه ای دگی ای برم چپن خراب میشم و نمیخام مال چند نفر باشم تموم من فقط متعلق به یک نفر هست نمیخام ک چند نفر وارد زندگیم بشه اگر ان رو فذاموش بکنم اون بره من از سر تنهایم ممکنه به ادم نادرستی پناه ببرم وبار این برام تکراربشه بعد من چیکارکنم