2777
2789
عنوان

رابطه لانگگگ بیاین ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 65 پست
بهش بگو مامانم فهمید و داره کنترلم میکنه کم‌کم ارتباطت باهاش کم کن .بخدا ارزش نداره تو یه رابطه پوچ ...

اتفاقا مامانم چت خوند بلاکش کرد و بدبخت شدم فهمید ..ولی گفتم دعوام نکرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شرایط ندارد نه شغل داره نه خونه داره.. مگر نه بگیره

😂تو باز خوبه ماشینه رو داره

من هیچکدومو نداره 💔🫠 میگه صبر کن درستش میکنم 

این درستش میکنم ۵سال حدودا طول میکشه

توروخدارعاقلانه تصمیم بگیرید من الان ۴۰ سالمه احساسی تصمیم گرفتم توروی خانوادم واستادم هرجورشده بهش رسیدم اما هیچی نداشت پوستم کنده شده تا الان از ۱۹ سالگی دارم فشار مالی میکشم الان که چهل سالمه تازه دوسه ماهیه وضعیت مالیم امنیت پیداکرده اونم عالی نشده ها فقط بهتراز قبل شده

توروخدارعاقلانه تصمیم بگیرید من الان ۴۰ سالمه احساسی تصمیم گرفتم توروی خانوادم واستادم هرجورشده بهش ...

انشاالله بهترین ها سهم تون باشه عزیزم 

این پسر خوبیه ها ولی نهایت سه میلیون خرجی باباش و یک ماشین دارع 

عه

ببین شرایطمون مثل همه از نظر بیکاری و بی پولی پ وابستگی و...  ولی من هم شهریمه دیگه ج بسا همسایه🫠😂💔

تو میتونی با ی خداحافظی سر تهشو هم بیاری

ولی من تا عمر دارم ول نمیکنه

ببین شرایطمون مثل همه از نظر بیکاری و بی پولی پ وابستگی و... ولی من هم شهریمه دیگه ج بسا همسایه🫠😂 ...

آخه ناراحت میشه  نگران شم این همه رل نزدم یکی لانگ زدم و بچه طلاق 😂

چه شرایط ط سختی