2777
2789

اول لطفا یه دیقه وقت بزارین و تاپیک "بمونم یا برم رو بخونید لطفاااا

نیتمم هم این بود بمونم یا برم::

(سوره مائده آیه۳)»

بر شما حرام شده است مردار و خون و گوشت خوک و آنچه به نام غیر خدا کشته شده باشد و [حیوان حلال گوشت] خفه شده و به چوب مرده و از بلندی افتاده و به ضرب شاخ مرده و آنچه درنده از آن خورده باشد مگر آنچه را [که زنده دریافته و خود] سر ببرید و [همچنین] آنچه برای بتان سربریده شده و [نیز] قسمت کردن شما [چیزی را] به وسیله تیرهای قرعه این [کارها همه] نافرمانی [خدا]ست امروز کسانی که کافر شده اند از [کارشکنی در] دین شما نومید گردیده اند پس از ایشان مترسید و از من بترسید امروز دین شما را برایتان کامل و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم و اسلام را برای شما [به عنوان] آیینی برگزیدم و هر کس دچار گرسنگی شود بی آنکه به گناه متمایل باشد [اگر از آنچه منع شده است بخورد] بی تردید خدا آمرزنده مهربان است (سوره مائده آیه۳)

نتیجه کلی استخاره:

نتیجه استخاره صفحه ۱۰۷ سوره مائده آیه ۳ خوب است

آینده درخشانی دارد البته باید یک سری شرایطی را رعایت کنید تا به نتیجه برسید.

نتیجه برا معامله:

معامله: خوب است آینده خوبی دارد لکن مواظب باشید، چرا که عده ای در پی خرابی کار و ضربه زدن به شما هستند اسرار خود را فاش نکنید.

نتیجه برای ازدواج:

ازدواج: خوب است، آینده درخشانی دارد مقداری نیاز به گذشت دارد صحبت های خود را قبل از ازدواج تمام و بطور کامل مطرح کنید

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تفسیر این ایه بلدم ولی اینکه خوب یا نه نمی‌دونم چون من تو استخاره وارد نیستم

نتیجش ک نوشته خوبه

ولی من نیتم این بود بمونم یا برم

میشه تاپیک بمونم یا برم بخونی بعد با این استخاره تطبیق بدی

نتیجش ک نوشته خوبهولی من نیتم این بود بمونم یا برممیشه تاپیک بمونم یا برم بخونی بعد با این استخاره ت ...

گلم صرفا چون نیگاهت میکنه که نباید وایستی شاید یه قدم برداره ایشون اگه شما می خواست یه قدم خیری بر میداشت به نظرم برید و آینده خودتون بسازید و به خدا توکل کنید مطمعن باشید خداوند میدونه کی و کجا بهترین سر راه شما قرار بده 

گلم صرفا چون نیگاهت میکنه که نباید وایستی شاید یه قدم برداره ایشون اگه شما می خواست یه قدم خیری بر م ...

خب خیلی وقت نیست ک 

ینی باید فورا بیاد جلو

عشق در نگاه اول ک نیست ک بیاد زود جلو