2777
2789
عنوان

نقاشی الماسی

186 بازدید | 11 پست

سلام

من خیلی از کارای هنری خوشم میاد

عاشق تابلوهای شماره دوزی هم هستم

میخواستم ازین تابلوهای نقاشی الماسی برا بزرگسال هست بخرم یه سایت خیلی طرحاش قشنگ بودن ازینا که میشه به دیوار زد حتی

منتهی نمیدونم چرا قیمتاش عجیب بنظرم رسید سه تومن چهارتومن حتی پنج تومن

معقوله آیا؟؟؟؟

یس

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخر اصلا ارزشش نداره 

سطح تابلو یه حالت چسبی داره که بتونی الماس ها. و بهش بچسبونی.  که بعد چند ماه همین قسمت ها خاک و تل بهش می چسبه و باعث زشت شدن تابلو می شه و نمی شه اون شست 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ولی بشدت دوست دارمشاید این ماه جمع و‌جور کنم بخرم

به نظرم همین پول بده برو کلاس نقاشی رنگ و روغن. 

بعضی بچه ها بودن بعد چند دوره کلاس. دیگه تابلو بزرگ می اوردن می گفتن برای پذیرایی خونمون می خواهیم این تابلو بکشیم. بعد تصور کن تو دو یا سه ماه چه تابلو قشنگ و پر ریزه کاری با کمک مربی تکمیل می کردند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نخر اصلا ارزشش نداره سطح تابلو یه حالت چسبی داره که بتونی الماس ها. و بهش بچسبونی. که بعد چند ماه ه ...

اره خب اینم خودش مشکله

اگر از روش شیشه نصب کنیم داخل قاب باشه چی؟

به نظرم همین پول بده برو کلاس نقاشی رنگ و روغن. بعضی بچه ها بودن بعد چند دوره کلاس. دیگه تابلو بزرگ ...

اره انقدر نقاشی دوست دارم میخواستم با دخترم دوتایی بریم

دنبال استاد خوبم

اره خب اینم خودش مشکلهاگر از روش شیشه نصب کنیم داخل قاب باشه چی؟

دیگه اون براقی الماس ها مشخص نیست 

اره انقدر نقاشی دوست دارم میخواستم با دخترم دوتایی بریمدنبال استاد خوبم

اخه الماسی هیچی نداره  کلی پول باید بدی. یه سری الماس تو دوران ساعت بچسبونی روی یه تابلو چند ساعت ذوق می کنی و تموم می شه. بعد هم هر کی میاد خونتون فقط می پرسه چقدر پول براش دادین؟ (چون هنری داخلش به کار نرفته که بخوان از هنرتون تعریف کنند) بعد چند ماه هم از ریخت و مد میافته باید جمعش کنی! 

حداقل کلاس نقاشی برید یه هنر موندگار یاد می گیرید که ارزش وقت گذاشتن داره