2777
2789

من امروز جلسه اولم بود حس میکنم الکی میزد خیلی از جاها لیزر نخورده درحالی که زدا ولی نمیدونم حسم اینجوریه. برا شمام اینجور بود؟؟؟

فقط از بهت نصیحت پشمات بذار قشنگ اندازع نصف گندم درمده باشن

یعنی چی چجوری قبل رفتن بعنی سرشون بیرون باشه؟؟اخه یکی دوجام مو یه کوچولو داشت‌گفت زیاد نمیتونم به دستگاه فشار بیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعضی جاهارو نزده باشه اون لحظه حسش میکنی دیگه بعدشم که مو در بیاد معلوم‌میشه من ۶ جلسه لیزر کندلا رفتم واقعا عالی بود موهام کرکی و خیلی کم شده بود اما بعدش دیگه خواستم اقدام کنم و باردار شدم دیگه نرفتم بخاطر هورمون های بارداری همه‌ی موها برگشته بعد از بارداری دوباره میرم

‌‌

اگه بعضی جاهارو نزده باشه اون لحظه حسش میکنی دیگه بعدشم که مو در بیاد معلوم‌میشه من ۶ جلسه لیزر کندل ...

خدا کنه جواب بده فعلا اولین بارم‌بود. من هنوز باردار نشدم یعنی د راینده بخوام باردار‌شم موها دوباره درمیان همونا؟؟

خدا کنه جواب بده فعلا اولین بارم‌بود. من هنوز باردار نشدم یعنی د راینده بخوام باردار‌شم موها دوباره ...

جواب میده خیلی خوبه

اره عزیزم دوباره مثل قبل میشه اما میگن بعد از بارداری میریزه امیدوارم راست باشه و بریزه من در هر صورت باز میرم لیزر بعد از بارداری 

‌‌

جواب میده خیلی خوبهاره عزیزم دوباره مثل قبل میشه اما میگن بعد از بارداری میریزه امیدوارم راست باشه و ...

ای بابا اینجوری که سخته هزینشم واقعا زیاده متنفرم از مو خدایا این چه عذاب الهیه انشالله که بریزه کلا دیگه درنیاد. 

گفت انتظار معجزه نداشته باش جواب بده تا ۶-۸جلسه... نده ۸-۱۰جلسه

لیزر فورا باید جواب بده....وقتی ریشه مو میسوزه دیگه مو در نمیاد...درسته برای تکمیلش باید چند جلسه بری اما تضمین نمیده یعنی داره چرت میگه.

لیزر فورا باید جواب بده....وقتی ریشه مو میسوزه دیگه مو در نمیاد...درسته برای تکمیلش باید چند جلسه بر ...

واقعا؟؟اخه دیگه کندلا میگن اخرشه تا ۱۰جلسه جوابدهی داره. دوستم میگفت ۲۰جلسه رفتم با تیتانیوم اخرش جواب داد

واقعا؟؟اخه دیگه کندلا میگن اخرشه تا ۱۰جلسه جوابدهی داره. دوستم میگفت ۲۰جلسه رفتم با تیتانیوم اخرش جو ...

برای همین میگم پیش متخصص برو....همین که لیزر روی مو بکشی نیست که....این کار نیاز به تخصص و حوصله خیلی زیاده...معمولا طی 6 تا 8جلسه باید ببینی نتیجه اش رو