2777
2789
عنوان

تو چه سنی خوبه ک تو رابطه بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 206 پست
کافه رفتن هم برای دختر خوب نیس، فردا میخواد ازدواج با یکی کنه چه معنی داره با بیگانه قبلش دوستی داشت ...

بستگی به شهر محل زندگی داره ،کافه رفتن با دوستای پسرش که آدم بدنام نمیکنه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگیم رو درس تمرکز کنین تا رابطه حتما تجربه بیشتری داریم اما چون شماها سن تون جوریه که تا تجربه ...

بله طرز فکر ایرانی ها همینه

خداروشکر خدا کمکم میکنه از این کشور میرم حالا اگه خدا خواست با رلم میرم رابطه پایدار باشه و ایشالله هست

عزیزم قرار نیس الان ازدواج کنیم که الان فقط دوستیم انشالله ۵ سال دیگه بله ایشون سربازیشو دوساله تموم ...

اها الان خاله بازیه پس

۵ سال عمرت هیف

پس پسر باید ی ۲۴ ب بالا باشه ن؟

ازت سو استفاده نکنه فقط

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

نظرت کاملاا اشتباهه. چون تو سنی هستی که هورمونات به عقلت غلبه میکنه و بدی های طرف رو نمیبینی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من همینمهمه نباید شبیه هم باشندرضمن بغل س ک س نیس بغل سادس خواست بره بغلم کردکاری هم نکردیم بغل و د ...

ضربشو میخوری دختر خوب

ازما گفتن بود تو باید الان به فکر درست باشی اینو چند سال دیگ با پشیمونی و گریه مرور میکنی تو ذهنت دختر جون

شاید منی ک ۱۷ سالمه بیشتر از یه دختر ۲۰ ساله بفهممشما از کجا میدونین که بچه بازیه

منم ۱۷ فکر میکردم ادم بزرگیم امدم ۲۰ دیدم بچه بودم اون زمان

تجربه مهمه اما سن عقل رو کامل میکنه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

۱۶ سالته ۴ تا رل داشتی؟ از مهد کودک رل میزدی؟

نه 12 سالگی بود تا الان

اولی تا چند سال بود اما عشقم رفت

دومی 1 ماه

سومی 1 سال 2 سال درگیر فراموش کردنش بودم

اخری هم نمیدونم خدا چی میخاد

بعد من تو این سن تمام دغدغه م درسم بود اینکه یه رشته خوب قبول بشم دیگه ۱۹ سالگیم دغدغه ازدواج هم با ...

حرفای شما خیلی صحیح و بنده به شما احترام خیلی زیاد رو میزارم. فقط خواهشی که دارم اینه که رابطه ها رو تا از همه چیش باخبر نشدین قضاوت نکنین

من نمیدونم شما چندسالتونه شاید ۳۰ و اینا شایدم بیشتر(چون گفتین مادرانه این حدس رو زدم)   توی هر رده سنی چنین چیزایی بوده نمیشه گفت شماها همتون سرتون تو درس و کتاب بوده و ماها هممون سرمون تو رل زدن و ازدواج

من خاله ای دارم که دهه ۶۰هس و با شوهرش به اون موقع ها دوست بوده. پس نباید دهه هارو از هم جدا کرد همه چی تو هر بازه زمانیی وجود داشته😀❤️

...🖤

بله طرز فکر ایرانی ها همینهخداروشکر خدا کمکم میکنه از این کشور میرم حالا اگه خدا خواست با رلم میرم ر ...

😐هیچ جای دنیا با ۱۶ سال سن ۴ بار رل نمیزنن 

تو همون خارجشم یه قوانینی هست بخصوص برای افراد زیر سن قانونی 

اتفاقا و متاسفانه کودک همسری و اینا تو ایران بیشتر هست 

من زیر و بم مهاجرت رو خوب بلدم و با فرهنگشون اشنام چون قصد مهاجرت دارم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇