2777
2789
عنوان

تو چه سنی خوبه ک تو رابطه بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 206 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس شاید بهتر باشه ولی رو در ادامه اش نیارید چون برای عذر و دلیل استفاده میشه

بحثم روی ادعای عقلشه که میگه بیشتر از سنم میفهمم و همچنان نادونه که هم زندگی دیگران رو بهم ریخت هم آبروی خودش تو خطر افتاده الان پسره از صب تا حالا صدبار تهدیدش کرده ک فیلم رو بین دوستاش پخش میکنه رفتن اداره پلیس دیگه نمیدونم چیکارکردن

عزیزم همه آدما که مثل هم نیستن هستن؟بعدشم ربطی به فهمیدن یا نفهمیدن شما نداره شما انتخابت اشتباه بود ...

نه من از انتخابات ناراضی نبودم . از تصمیماتم تو شرایط مختلف ناراضی هستم .. بسلامتی گلم خوش باشی . 

بله کاملا درسته شما تجربتون بیشتره و چیزی ک از دور و برتون دیدین رو دارین میگین ک ما راه درستو انتخا ...

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته عزیزم

تجربه دیگران خییلی گرانبهاست

عمری که تو قراره صرف کنی راهی که تو قراره بری اونا رفتند

عاقل اونیه که از تجربه دیگران استفاده کنه نه این که همون مسیر بره و بعد به خودش ثابت بشه درست و غلط چیه

یه تاپیک بزن اگه برگرید عقب دوست پسر خواهید داشت یا وارد روابطی که مد نظر خودته میشین یا نه

ببین نظرات چیه

پسر ها با طاهر موجه فقط قصد استفاده رایگان دارن ودختران اکت ا باصداقت وحسن ظن نشانه اس اینکه میگه شش سال بعد ازدواج والان هم برای ازدواج خانه آماده کرده فریبه و بوی خیانت در طاهر خوب و جذاب ومنطقی

بله طرز فکر ایرانی ها همینهخداروشکر خدا کمکم میکنه از این کشور میرم حالا اگه خدا خواست با رلم میرم ر ...

عزیزم پارتنرتون پدوفایله

همه جا این بیماری جرمه و مواجهه بشن دستگیر میشن و دادگاهی 

جز ایران که قانون درست و حسابی نداره. 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

هدف پسر معمولا اول واخرش میل جنسی هست بدون تعهد به خوانساری رسمی وازدواج و فرار ازمسولیت وفقط لذت‌های رایگان. ، و مقصد دوستی دختران معمولا پاکی عاطفه ونهایت رسیدن به ازدواجی موفق و متعهدانه 

کم کم بعد از بغل توقع بالاتر داره شما هم کم. کم عادت میکنی، و سخته بهش نه بگی و بدون محرمیت ازت لذت بدون مسئولیت می خواد و وعده ازدواج درآینده دور می ده ظاهر افراد باباطن هزاران فرسنگ فرق میکنه و معمولا اونایی که فک میکنن باهوش ترن زودتر گول میخورن، دخترها ساده نباشن