2777
2789
عنوان

تو چه سنی خوبه ک تو رابطه بریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 206 پست
شما ترز فکر خودتو برو جلو گلمبه بقیه کار نداشته باش🫂

اگه همون وقتی که برای عشقو عاشقی با اون آقایی که قراره ازتون سو استفاده کنه رو می‌داشتین برا دوتا کتاب مفید و مطالعه می‌کردین الان طرز رو درست مینوشتین و خیلی بالا تر صحبت میکردین افکار دختر ۱۶ساله باید پخته باشه نسبتا به این موضوع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم منفی

چون وقتی چند سال بگذره خداروشکر میکنی که با اون آدم ادامه ندادی چون معیار آدما تو سن پایین در ۹۹ درصد مواقع اشتباهه.

البته ی چیزی هم هست اگه آدمی هستی که روی رشد شخصیتت کار میکنی این درموردت صادقه و سال آینده نسبت به امسالت قراره عاقل تر بشی

بعضیا هستن ۱۷ با ۲۰  ۲۵ حتی ۳۰ سالگیشون هیچ فرقی نمیکنن. برای اینا فرقی نداره

این چه پروفایلیه همتون گذاشتید؟؟؟؟؟ جریان چیه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

والا حسی نداشتمکلی تفره رفتم خندیدیم تا گفتم بیا بیا😂😂تا دستش تکون میخورد میخاستم فرار کنمتجربه او ...

🥺🤣🤣🤣

ایشالا این یکیی پایداره فداتشم خیلی مراقبت کن که آسیب نبینی😍

...🖤

رابطه جدی یعنی چیاخه خواهر ۱۷ ساله ب فکر چ جدیتی هستیاقا پسر هنو سربازی رفتن؟ کار دارن؟

عزیزم قرار نیس الان ازدواج کنیم که الان فقط دوستیم انشالله ۵ سال دیگه 

بله ایشون سربازیشو دوساله تموم کرده از بچگی کار میکرد و میکنه و خونشو داره درست میکنه ک درست شد بیان جلو

اگه همون وقتی که برای عشقو عاشقی با اون آقایی که قراره ازتون سو استفاده کنه رو می‌داشتین برا دوتا کت ...

من همینم

همه نباید شبیه هم باشن

درضمن بغل س ک س نیس بغل سادس خواست بره بغلم کرد

کاری هم نکردیم  

بغل و دست و بوس یعنی عشق 

والا حسی نداشتمکلی تفره رفتم خندیدیم تا گفتم بیا بیا😂😂تا دستش تکون میخورد میخاستم فرار کنمتجربه او ...

۱۶ سالته ۴ تا رل داشتی؟ از مهد کودک رل میزدی؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اگه همون وقتی که برای عشقو عاشقی با اون آقایی که قراره ازتون سو استفاده کنه رو می‌داشتین برا دوتا کت ...

😂😂خدانکشدت

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید