2777
2789

زیست کنکورم ۷۶ زدم

وضعم توش خوبه، میخوام در کنار درس دانشگاه و اینا دانش آموز بگیرم هم دستم توی جیب خودم باشه هم بقیه استفاده کنن

ولی نمیدونم باید کجا دنبالش بگردم

برو اموزشگاه های مختلف اول به عنوان پشتیبان

بعد کم کم خودت شاگرد پیدا میکنی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم پیش همچین کسی نمیرم،پیش. دبیر زیست کلاس خصوصی میری میبینی کلی ابهام داره زیست آزمون یه چیزی میگه کتاب به چیز دیگه دبیران یه چیز دیگه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من باشم پیش همچین کسی نمیرم،پیش. دبیر زیست کلاس خصوصی میری میبینی کلی ابهام داره زیست آزمون یه چیزی ...

خب دانش آموزی که درصد زیستش خوبه قطعا با این ابهامات دست و پنجه نرم کرده، میدونه کنکور چخبره 

کدوم یک از نظرات بهتره

فقط یه دبیر ندیدم من، کلی کتاب تست و آزمون زدم و تا حد زیادی ابهاماتم رو برطرف کردم

شما خودتون با کدوم استاد پیش رفتین ۷۰ زدین؟

من خودم خصوصی کلاس داشتم

فرهمندنیا دیدم

حنیف یه قسمتایی رو دیدم

خادم نژاد دیدم

برزین دیدم

کتاب های پینوکیو آیکیو رو زدم

با کلی آزمون

اسی خلاصه انتخاب رشتت چی شد؟ تصمیم گرفتی چی بخونی؟

مشاورم بهم گفت برو خوش بگذرون 

الان خسته ای نمیدونی داری چی میگی یهو گند میزنی توی آیندت😂 قراره یه مشهدی چیزی برم بعد درموردش فکر کنم