2777
2789
عنوان

علائم قبل بارداری

69 بازدید | 2 پست

سلام دخترا بیاید کمک، من 21 سالمه سه ساله اقدامم تنبلی تخمدان دارم تا دوسال پیش خیلی عقب نینداخته سابقه داشتم تا 20 روزم عقب بندازم الان یه ساله تقریبا نهایتا 7 روز عقب میندازم دو ماهه که کلا سه روز عقب نینداخته این ماه پیاده روی زیاد داشتم رفتم کربلا و کل مسیر پیاده بودم دقیقا هم بعد پاک شدن رفتم، از اونجا اومدم کلا ترشح زیاد داشتم در حدی که میرفتم دستشویی گلاب به روتون مثل وقتی که نزدیکی می‌کنی و مایع منی خارج میشه شده بود و نزدیکی داشتم مرتب همسرم هم داروی قوی مصرف کردن، یبار از اون چندین بار صبح روز بعدش درد پریودی داشتم سمت شکم و پهلو و الآنم ده روز از موعودم گذشته فقط کمر درد و دل درد و هر لحظه فکر میکنم پریود شدم و نیست ترشحم بعضی وقتا کمه بعضی وقتا چند ساعت خشکه چیکار کنم به نظرتون خال زیاد دارم خسته و کوفته اصلا از وقتی نزدیکی کردم خواب آلود شدم و کوفتگی شدید دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.