2777
2789

کارایی که یه زن انجام میده هیچوقت دیده نمیشه عوضش کارایی که یه مرد انجام میده خیلی دیده میشه مثلا اگه ماشین خوب خونه خوب و شغل خوب داشته باشه و برو رو و وجهه اجتماعی خوبی داشته باشه

اینکه یه زن تو خونه چقد زحمت میکشه ، همیشه یه روتین خاص باید داشته باشی برا رسیدن به خونه و بچه که کارا نمونه و چقد اذیت میشی وقتی که شوهر میاد و فقط نکات منفیو میبینه 

و هیشکی درک نمیکنه که آدم حاظره با یه آدم معمولی و حتی زشت باشی ولی طرف اذیتت نکنه بخاطر یه چیر کوچیک تحقیرت نکنه

وقتیم میای از شوهرت شکایت کنی همه میگن خجالت بکش شوهر به این خوبی خوشی زده زیر دلت و هیشکی بهت حق نمیده

امروز با شوهرم دعوام شد بعد ۴ سال که چقد تلاش کردم همیشه همه چی عالی باشه ولی همیشه غر میزنه بهم گفت من همه کاری برا تو کردم ولی تو هیچ کاری برا من نکردی 

خیلی دلم شکست هیچی نگفتم فقط واگذارش کردم به خدا

الان با گوشت و خونم درک میکنم چرامیگن زن باید دستش تو جیب خودش باشه

وقتی دستت تو جیب خودت باشه زبونتم درازه

خسته و دلشکسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم همیشه هم زبون خانومای شاغل دراز نیست 

تو اینو در نظر بگیر مرد که نحیب نباشه شاغل هم باشی مجبوری هم کار کنی و پولت و بیاری تو خونه هم براش تونه داری مادرش و کنی هم استایل کایلی جنر داسته باشی