2777
2789
عنوان

وساس فکری دارم واقعا میمیرم

202 بازدید | 29 پست

من از ۷سال پیش تا الان درگیر وسواس بیماری ومرگ هستم واسه خودم نه واسه مامانم و واسه خواهرم ونزدیکانم 

واقعا دیگه دارم سکته میکنم مامانم پریودیش  دوهفته شده بود رفتیم دکتر گفت تیرویید کم کار داره وسونو کیست تخمدان داره  حالا ضخامن رحم توی سونو زده ۱۲ من همش میگم نکنه زیاد نکنه مریضی بدی داره با اینکه سونو رو دکتر دید ولی چیزی نگفت  فقط گفت دوماه قرص بخور خوب میشی حالا مت میگم دوباره برم جای دکتر بگم ضخامتش زیاد نیست روز ۱۲ سیکل رفته سونو ماملنم استرس گرفته میگه من کاری نیستم .....من کل اینترنت گشتم همش مریضی خطرناک نوشته بود

I am nurse

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم نمی‌دونم مذهبی هستی یا نه ولی یه راهکار مذهبی برات دارم خودمم درگیر بودم خدا نجاتم داد اولین تا ...

این قدر قران خوندم این دهه اول محرم. زیارت عاشورا خوندم یس خوندم نماز حاجت خوندم مگه اروم میشم

I am nurse
منم اوسی دی دا همون وسواس فکری عملی از همه نوعیش دارم😭😭😭😭😭منم دم به دقیقه از همه چیززز میترسم

حالا به مامانم میگم بیا بریم دکتر دوباره میگه دکتر سونو رو دیده تو بیشتر میفهمی یا دکتر نمیاد دعوام میکنه

I am nurse
درکت میکنم❤️😭منم روش مهار کردن این بیماری لعنتی رو نمیدونم

واسه خودم اینجوری نیسام واسه مامانم همش میگم کاریش نشه خواهرم کوچیکه میشینم مثل چی گریه میکنم الان ده روز خودم پریودم جلو افتاده از شدت استرس اینقدر استرس داشتم سینه سمت راستم یه تیکه سفت. شده درد میکنه از دیشب غذا نخوردم

I am nurse
حالا به مامانم میگم بیا بریم دکتر دوباره میگه دکتر سونو رو دیده تو بیشتر میفهمی یا دکتر نمیاد دعوام ...

شاید باورت نشه منم واسه هر چیز کوچیک به زور خانوادمو میخوام ببرم دکتر و دم به دقیقه از هوش مصنوعی واسه هرچیزی سوال میپرسم😪همش نگرانم

اصلا دلیل عضویتم در این سایت و اولین تاپیکم واسه همین اختلاله

ولی اینجوری خودمو اروم میکنم که همش تقصیر این اختلاله و مشکلات اونقدر بزرگ نیستن که مغز من بزرگشون میکنه🥲🌿

🙂🍃
من همین حسو به خودم دارم. همیشه احساس میکنم قراره یه اتفاق خیلی بد برام بیفته. با هر نشونه کوچیکی هم ...

به خدا من حاضرم خودم بمیرم تیکه تیکه بشم مامانم کاریش نشه

I am nurse
عشقم نمی‌دونم مذهبی هستی یا نه ولی یه راهکار مذهبی برات دارم خودمم درگیر بودم خدا نجاتم داد اولین تا ...

وسواس بودی ؟ دارم روانی میشم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست