2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاانم مبارکههه😍😍😍

عزیزم تا حالا از این مارک استفاده کردین؟ ونسلتو

این بی بی چک روز یکشنبست ولی قبل این روژان یکی دوتا زدم ولی یه هاله محو که بیشتر شبیه خط تبخیر بود افتاد واسه همین میترسم کاذب باشه☹️

این آخری بی بی چت هست 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

تا حالا مارکشو نزدم اما این به نظر نمیاد مثبت کاذب باشه ، چند روز از پری گذشته؟

عزیزم من پریودم نامنظمه نمیدونم دقیق کی باید پریود بشم ولی این بی بی چک حدودا ۱۴روز بعد اقدامه

عزیزم من پریودم نامنظمه نمیدونم دقیق کی باید پریود بشم ولی این بی بی چک حدودا ۱۴روز بعد اقدامه

۹۰ درصد مطمئن باش درسته، برو ازمایش بتا تیترم بده که خیالت راحت باشه، من خودم با روژان مدیکور بتا ویتاساین امتحان کردم تو یک روز همه درجا پر رنگ شد فقط ویتاساین دیرتر رنگ گرفت 

۹۰ درصد مطمئن باش درسته، برو ازمایش بتا تیترم بده که خیالت راحت باشه، من خودم با روژان مدیکور بتا وی ...

من حدودا ده روز بعد اقدام هم از همین مارک زدم اونم درجا مثبت شد ولی از اینی که فرستادم یه خرده کمرنگ تر ولی ویتاساینم دوسه تا زدوم درجا هاله ی واضح صورتی انداخت ولی چون اینجا اکثریت میگن هاله ی کاذب میندازه اهمیت ندادم