2777
2789

مثلا بهش بگیم به خیانت نکن اونم میگه آخه هنوز چیزی نشده که بخوام خیانت کنم

خیانتکاره یعنی؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

به قول خودشون مردا آب نیست وگرنه شناگرای ماهری هستن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این چه مدل خواستن هست ؟!

مگه مثلا مسواک زدنه که میگی بکن یا نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب این چه مدل خواستن هست ؟!مگه مثلا مسواک زدنه که میگی بکن یا نکن

نه مثلا حرفی چیزی پیش میاد بهش میگی به خانمتون خیانت نکن اونم میگه آخه هنوز چیزی نشده که بخوام خیانت کنم

چرا متوجه نشدم منظورتونو

یعنی کافیه موقعیتش پیش بیاد همچین زیر آبی میرن که عالم و آدم نمیفهمه چه برسه زنشون

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

محاله یه زن متوجه خیانت شوهرش نشه

مردی که بخواد زیرابی بره تمیز اینکارو میکنه .زن بعد ۲۰سال تازه میفهمه چه کلاه گشادی سرش رفته

اها یعنی شما میگی موقعیتش پیش بیاد خیانت میکنناصلا این دیدگاه درست نیست

دقیقا🤌🤌🤌🤌

بنظرم بیشتر منظورش این بود که این چیزی نیست که اسمش خیانت باشه یا تاحالا سابقشم نداشتم اینو خودت چت جی بی تی گفته از مامانمم پرسیدم اونم همینو گفت اخه از اون طرفمزنشم میگه بهش اعتماد دارم

ولی خواستم دیدگاه شماهام بدونم

اها یعنی شما میگی موقعیتش پیش بیاد خیانت میکنناصلا این دیدگاه درست نیست

بستگی داره به ادمش ..این مثل رو من از زبون خود آقایون زیاد شنیدم در مورد جنس خودشون میگفتن