2777
2789
عنوان

یکی تو باشگاه بهم گفت میشه بدنمو نگاه نکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂

خواهرم کوچیک بود ما اصلا نگاه نمیکردیم خی میگفت کسی نگا نکنه هاااا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میدونم ولی من اصلا نگاهش نکردم 🤣 شاید یک ثانیه نگاهم خورد بهش

شاید فکر کرده داری زیر چشمی نگاهش میکنی

باید بهش میگفتی راحت باش من نگاه نمیکنم

اخه یادمه یبار همچین چیزی برام پیش اومد تو رخت کن یه خانومی داشت شلوار عوض میکرد لباس زیرش توری بود و همه چی مشخص بود یهو چشمم افتاد سریع رومو کردم سمت دوستم .دوستمم دید خندمون گرفت زنه برگشت سمت ما چشماشو درشت کرد

خب با اون لباس زیر اصلا نباید میومد باشگاه ولی خب چون بهش زل نزدیم هیچی بهمون نگفت

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اگر یکی اینو بهم میگفت قطعا میریدم بهش و دعوام میشد .ینی چی که نگام نکن ،خیلی زشت بود حرفش ، حالا یه ...

آخه کاش نگاه میکردم زورم نمی اومد ، من کلا تو عالم خودم بودم چشمام جایی نمی دید 😁

گم شن بابا انگار چه گوهین .........منم یبار داشتم یکیو نگاه میکردم تو دلمم میگفتم چه بدهیکله یهو گفت مثل مردا نگاه میکنی................هنگیدم ازین همه اعتماد بنفس..............عووووووووووووق.........حالا خودم همه میگن مثل مانکنی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......