2777
2789

سلام

میگم اگه من و همسرم برای خرید خونه بخوایم مثلا ۶۵۰ وام اوراق درخواست کنیم چقدر باید اوراق بخریم

منطورم چقدر باید خرج کنیم؟

برگشت وام چند درصد و چند ساله است؟

کلا ممنون میشم بک راهنمایی کلی بکنید مممنون

بستگی داره شما کدوم شهر زندگی بکنید و چقدر بهتون تعلق بگیره فکر می‌کنم اگر یه بچه داشته باشید بهتون یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون وام تعلق می‌گیره که باید شما ۳۰۰ میلیون برگه تسه باطل بکنید و خوب باید این ۳۰۰ میلیونو داشته باشید دیگه بعدش خوب میرید خونه رو می‌خرید روزی که می‌خواید توی بانک سند بزنید نماینده بانک میاد و چک میاره به فروشنده شما یک میلیارد و دویست میلیون تومان پول میده و خب ما با تفاوت را باید خودتون بذارید یه وامی هم این وسط هستش به نام جواله که من نمی‌دونم توی شهرهای مختلف چقدره ولی خب مثلاً اگه ۲۵۰ میلیون تومان باشه شما باید حداقل ۷۰ ۸۰ میلیون تومان تسه هم برای اون باطل کنید و بازپرداختش ۱۲ ساله است حدوداً هم با تست ۲۳ ۴ میلیون تومان ماهیانه اقساطش هستش بعد از این وام خونتون در گرو بانک می‌مونه تا زمان تسویه کامل

بستگی داره شما کدوم شهر زندگی بکنید و چقدر بهتون تعلق بگیره فکر می‌کنم اگر یه بچه داشته باشید بهتون ...

عزیزم میشه بازپرداخت بگید چجوره مثلا ۱۲۰۰ بگیریم ماهی چقدر باید پرداخت کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره شما کدوم شهر زندگی بکنید و چقدر بهتون تعلق بگیره فکر می‌کنم اگر یه بچه داشته باشید بهتون ...

من تو یک شهر کوچیک هستم ک قیمت خونه مد نطرم ۲ میلیارد هستش خودم نزدیک ۱۷۵ گرمطلا دارم ک میخودم بفروشم  ک حدودا ۱میلیارد ۳۰۰ میتونم پول جور کنم

حالا میگم اوراق بگیرم ک اینجا از رییس بانک پرسیدم ک ایشون گفتن میتونید وام اوراق بگیریدمثلا برای ۶۰۰ تومن وام اوراق ۱۲ و ۵۰۰ قسط میدید

خواستم بپرسم اگه ۶۰۰ بخوام بگیرم چقدر حدودا اوراق بگیرم

عزیزم میشه بازپرداخت بگید چجوره مثلا ۱۲۰۰ بگیریم ماهی چقدر باید پرداخت کنیم

عزیزم من از رییس بانک ماه پیش پرسیدم

گفتن 

اگر ۸۸۰ میلیون بگیرید بازپرداخت ماهی ۲۰ میلیون

اگر۶۰۰ میلیون بگییری اقساط ماهی ۱۲ میلیون و ۵۰۰

اگر ۵۰۰ میلیون یگیری ماهی ۱۰ میلیون و ۵۰۰

من تو یک شهر کوچیک هستم ک قیمت خونه مد نطرم ۲ میلیارد هستش خودم نزدیک ۱۷۵ گرمطلا دارم ک میخودم بفروش ...

چرا می‌خوای این کار کنی 

طلا رو نگهدار 

همه رو اوراق بگیر وجعاله

نهایت ۵۰ گرم طلا بفروش نه که همه طلا رو بفروشید

اشتباه نکنخواهرانه بهت میگم

نطر لطفته

میدونی ما خورمون خونه داریم این برای سرمایه گذاری میخوام

دوست دازم خونه رو بدیم اجاره مستاجر خودش اقساطش بده

چند ماه پیش خونه یکی از همسایه های مامانمم دزد زد ۲ میلیارد طلا از خونه خالی کرد

نطر لطفتهمیدونی ما خورمون خونه داریم این برای سرمایه گذاری میخوامدوست دازم خونه رو بدیم اجاره مستاجر ...

طلا و نگهدار دختر خوب 

طلا میره بالا 

پشتوانه ات را نابود نکن

یعنی میگی خونه خوب نیستطلا گم بشه یا دزدی چی؟

نه هیچ وقت اصل رویی نذار که طلات قراره گم بشه یا دزدیده بشه خونه رو بخر ولی با وام اوراق وام اوراقو تکمیل تکمیل بگیر سقفشو بگیر طلا هم ۵۰یا یا ۶۰ گرم بیشتر نفروش