بستگی داره شما کدوم شهر زندگی بکنید و چقدر بهتون تعلق بگیره فکر میکنم اگر یه بچه داشته باشید بهتون یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون وام تعلق میگیره که باید شما ۳۰۰ میلیون برگه تسه باطل بکنید و خوب باید این ۳۰۰ میلیونو داشته باشید دیگه بعدش خوب میرید خونه رو میخرید روزی که میخواید توی بانک سند بزنید نماینده بانک میاد و چک میاره به فروشنده شما یک میلیارد و دویست میلیون تومان پول میده و خب ما با تفاوت را باید خودتون بذارید یه وامی هم این وسط هستش به نام جواله که من نمیدونم توی شهرهای مختلف چقدره ولی خب مثلاً اگه ۲۵۰ میلیون تومان باشه شما باید حداقل ۷۰ ۸۰ میلیون تومان تسه هم برای اون باطل کنید و بازپرداختش ۱۲ ساله است حدوداً هم با تست ۲۳ ۴ میلیون تومان ماهیانه اقساطش هستش بعد از این وام خونتون در گرو بانک میمونه تا زمان تسویه کامل
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه هیچ وقت اصل رویی نذار که طلات قراره گم بشه یا دزدیده بشه خونه رو بخر ولی با وام اوراق وام اوراقو تکمیل تکمیل بگیر سقفشو بگیر طلا هم ۵۰یا یا ۶۰ گرم بیشتر نفروش