2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست
واسه شما که خیلی سخت تره، مستقیم در تماسین🥺

مجبورم دوتا ماسک بزنم 

بین دوتا ماسک هم خمیر دندون بمالم

تا برام قابل تحمل بشه

پرتوکار☢️ سوالات مربوط به عکس های پزشکی رو تا در حد سواد و علمم پاسخگو هستم🥰🔮

حقیقتا من خودم بو عرقم زیادهولی قبل بیرون رفتن حموم میرم لباس تمیز میپوشم ازار نمیدم بعضیا خیلی عجیب ...

اکثرا فکر میکنن بقیه بو میدن و خودشون چون دوش گرفتن بو ندارن.در حالی که به بوی عرق دیگران حساسن و بوی خودشونو حس نمیکنن

زیاد اینجوری دیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که از کنار هر کی رد میشم بوی ادکلن خوشبو میده که دلت میخواد بری ازش بپرسی اسم ادکلنت چیه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

واسه این ک بو ندین هرروز حموم کنید ده دقیقه حموم کافی نیستحداقل نیم ساعت حموم کنیدسیر پیاز نخورید بو ...

دقیقاً آفرین

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین بعضیا بخاطر تغذیه عرقشون بوی بد میدهیعنی طرف میره حموم پاشو بزارع بیرون عرق میکنه اون عرقه بو م ...

چیا نباید نخورد؟ والا ما تو یه خانواده عذا ها کاملا مشترک مامانم یک ماهم نره حموم بوی گل میده من یه روز نرم بوی تعفن

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

من یکی میشناسم از بس چادرش نشسته بو پهن گاو میده حالم به هم میخوره ابله لباس هاش دیر به دیر میشوره میگه خراب میشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چیا نباید نخورد؟ والا ما تو یه خانواده عذا ها کاملا مشترک مامانم یک ماهم نره حموم بوی گل میده من یه ...

برا مادرتو دیگ اغراق داری می کنی😐 ..انسان عادی ،ی ماه نره ک کپک می زنع

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
حقیقتا عاشق نظافتم ولی هر روز حمام رفتن خیلی ضرره اونم نیم ساعت هرروز بجاش باید تا حد ممکن لباس خنک ...

عزیزم

همش ی رایحه

هزارتا بوی مختلف نیست دیگه

تو اگه عطر بزنی بعدش روش اسپری بزنی

بوی عطرت ماندگاریش بیشتر میشه 

چون همون اسپری

کار اسپری فیکس میکاپ رو میکنه

بعد کلا اگر همرو ی رایحه بزنی حتی تا چندروزم بوی خوبی میدی

اره لباس خنکم تاثیر داره

من چون حمومو دوست دارم هرروز حموم میکنم تاحالا مشکلی پیش نیومده براموهم میشه نایلون سر کرد

من یکی میشناسم از بس چادرش نشسته بو پهن گاو میده حالم به هم میخوره ابله لباس هاش دیر به دیر میشوره م ...

چه طرز فکری داره بگو هزارتا مشکل پوستی میگیری خب اینطوری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بعضیا هم واقعا مشکل دارن من چند سال قبل می رفتم حموم بیرون میومدم بو می دادم اینقدر حساس شده بودم بع ...

الان بدنت بو نمیده یا نمیفهمی؟منم چن سال حس بویایی نداشتم تو کرونا اصلا بو نمیفهمیدم تا بقیه نگن حموم لازمی 

الان حسم برگشته روزی سه بار حمومم

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

سلام میشه سی تی اسکن منو تفسیر کنی؟؟

سلام عزیزم

اگه لینک عکس باشه ببینم بهتره

از روی عکس چاپی نمیشه

مشکلتون هم بگین ممنون میشم

پرتوکار☢️ سوالات مربوط به عکس های پزشکی رو تا در حد سواد و علمم پاسخگو هستم🥰🔮