2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست

من صبح رفتم حموم تا در اومدم هنو شدم خيس عرق تا الان دو دفعه مام زدم خيلي گرمه هوا 😑

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین بعضیا بخاطر تغذیه عرقشون بوی بد میدهیعنی طرف میره حموم پاشو بزارع بیرون عرق میکنه اون عرقه بو م ...

منم این مشکل رودارم وبعدحمام مام میزنم 

بیرون رفتنی بعضیابوی تعفن میدن

مشخصه از عرق تازه نیست از نرفتن حمومه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل و با مریضام دارممن دیگه به روشون میارم

واسه شما که خیلی سخت تره، مستقیم در تماسین🥺

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من یه کرمی خریدم عربی هست بعد حموم میزنم اینقدر خوبه دیگه بو عرق نمیدم خیلی بو خوبی داره ولی بعضی ها حموم میرن ولی لباس هاشون نمیشورن مثلا میخوان صرفه جویی کنند تو آب 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بعضی ها از داخل بدنشون خرابه یعنی بدنشون کلا بوی عرق میده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واسه این ک بو ندین هرروز حموم کنید ده دقیقه حموم کافی نیستحداقل نیم ساعت حموم کنیدسیر پیاز نخورید بو ...

بهداشت خیلی مهمه ولی

عرق زیاد و بوی بدش به مشکلات مزاجی مربوط میشه

هر روز حموم رفتن برای خیلیا خوب نیست

با وجود بحران آب بهتره که به دکتر طب سنتی مراجعه کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واسه این ک بو ندین هرروز حموم کنید ده دقیقه حموم کافی نیستحداقل نیم ساعت حموم کنیدسیر پیاز نخورید بو ...

حقیقتا عاشق نظافتم ولی هر روز حمام رفتن خیلی ضرره اونم نیم ساعت هرروز 

بجاش باید تا حد ممکن لباس خنک پوشید از مام استفاده کرد و عطر 

هزارتا بوی مختلفم نزنه یه عطر کافیه و مهم ترین نخوردن سیرو پیاز و استفاده از مسواک و ادامسه اونم نه ادامس بد بویی مثل دارچین خوشبو باشه مثل توت فرنگی

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

اگه كسي رو اين طور ديدين واسه اين كه بهش برنخوره و فكر كنه باهاش مشكل داريد. بحث صحبت باز بكنيد بگيد من قبلا زياد عرق مي كردم جوري كه مثلا شوهرم بچم يا.. نميومدن سمتم

و فاصله مي گرفتن. فلان كارهارو كردم بعد اون ديگه عرق نكردم

هم طرف مقابل حس بدي ازتون نمي گيره هم بهش كمك كردين تا از بوي بد و عرق راحت بشه هم به جامعه كمك كرديد

هوس زلیخاه به یوسف خودشو بدبخت کرد‌. 

بجز بوتاکس همشو انجام میدم 

واقعا همه میگن خیلی خوشبویی همیشه بوی عطر میدی 

خیلی مهمه