2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست
یعنی بری زیر افتاب قدم بزنی یا توی باشگاه بدویی عرق نمیکنی؟ فقط زیر بقل!؟

من کلا گرما وزمستون زیر بغلم خیس میشه🤦🏻‍♀️چراعرق میکنم ولی خب بو نمیده حز زیربغلم

وهر روز حموم میرم همیشه بااینکه پوستم کویره از خشکی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من کلا گرما وزمستون زیر بغلم خیس میشه🤦🏻‍♀️چراعرق میکنم ولی خب بو نمیده حز زیربغلموهر روز حموم میرم ...

باریکلا

عرق میکنی، امکان نداره عرق نکنی ولی بو نمیده، این یه نشونه سلامت اون قسمت از بدنته

بعضیا بخاطر تغذیه و بعضیا بخاطر وجود مشکلی از بدنشون عرقشون بو داره

بدنو تمیز میکنه ها، اما از درون یه نقصی هست، یه الودگی از درون میزنه بیرون باعث میشه عرق بوی بد بگیره بعضیا اینجورین، با روزی ۱٠ بار حموم رفتن درست نمیشه باید برن چکاب از کل بدن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا نوره میزنم نمیدونم چه مارکی ولی اصلا موی بدنم رو هم نمی‌بره چه برسه بوی بدن..ولی ممنونم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم❤

نوره ی زرنیخ دار اصل مارک و برند نداره

عطاریا دارن، از اون نوره ها که وقتی خمیر میکنید، بوی خیلی بدی دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من کلا گرما وزمستون زیر بغلم خیس میشه🤦🏻‍♀️چراعرق میکنم ولی خب بو نمیده حز زیربغلموهر روز حموم میرم ...

باریکلا

عرق میکنی، امکان نداره عرق نکنی ولی بو نمیده، این یه نشونه سلامت اون قسمت از بدنته

بعضیا بخاطر تغذیه و بعضیا بخاطر وجود مشکلی از بدنشون عرقشون بو داره

بدنو تمیز میکنه ها، اما از درون یه نقصی هست، یه الودگی از درون میزنه بیرون باعث میشه عرق بوی بد بگیره بعضیا اینجورین، با روزی ۱٠ بار حموم رفتن درست نمیشه باید برن چکاب از کل بدن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه مشکلی تو بدنت هست بلاخره، باید یه دکتر بری، اصلا شاید همین بوی بد تعریق یه نشونس، اصلا برو یه چکا ...

اتفاقا دکتر رفتن چکاب هم رفتم صد مدل هم ازمایش گرفتن ولی گفتن سالمی 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خواهش میکنم عزیزم❤نوره ی زرنیخ دار اصل مارک و برند ندارهعطاریا دارن، از اون نوره ها که وقتی خمیر میک ...

اهااا ممنونم

اتفاقا دکتر رفتن چکاب هم رفتم صد مدل هم ازمایش گرفتن ولی گفتن سالمی

✅No, there is a problem 

مشکلی هست و هرعلتی معلولی دارد، معلول را بیاب 

برو پیش دکتری ک بلد باشه

✅No, there is a problem مشکلی هست و هرعلتی معلولی دارد، معلول را بیاب برو پیش دکتری ک بلد باشه

ازمایش دادم تو جواب آزمایش چیزی نبوده چیکار کنم 

گفتی طبیعت بدنته. بعضیا اینجورین

ازمایش دادم تو جواب آزمایش چیزی نبوده چیکار کنم گفتی طبیعت بدنته. بعضیا اینجورین

نمیدونم سرچ کن ببین پزشک متخصص این موضوع توی کدوم دسته قرار میگیره برو پیش همون

نمیدونم سرچ کن ببین پزشک متخصص این موضوع توی کدوم دسته قرار میگیره برو پیش همون

فک کنم دکتر عمومی بود

وقتی ندونم مشکل از چیه. چجوری پزشک متخصصش رو پیدا کنم..

باریکلاعرق میکنی، امکان نداره عرق نکنی ولی بو نمیده، این یه نشونه سلامت اون قسمت از بدنتهبعضیا بخاطر ...

گفتم که عرق میکنم اما بو رو زیر بغل

از نوجوانی اینپمشکلو داشتم تازه یه چندسالی میشه خیلی خوب شدم

باورمیکنی میرفتم حموم هرچی زیر بغلمو صابون میزدم باز بومیداد🤦🏻‍♀️حالم ازخودم بهم میخورد جایی نمیرفتم 

دستامو بلندنمیکردم یهو بادنخوره زیرب غلم بو بده😂

شکرخدا حالا خوب ک نه ولی نود درصدکم شده

گاهی مام میزنم فقط

تاحالا براش دکتر نرفتم🤣ادم خجالت میکشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

واااای گفتی ها ی بنده خدایی از نزدیکامون هست که خیلی میبینیمش شدید بوی عرق میده موهاشم گاهی چربه احساس میکنم هر روز دوش نمیگیره لباسشم هر روز عوض نمیکنه 

غذاهاشونم پر پیازه تازه پیاز خامم زیاد میخوره به مام و اینام اعتقادی نداره 

همسرشم مثل خودشه حتی گاهی دختر جوونشون بوی عرق میده

خیلی بده تذکرم دادن بهشون اما...

ینی نزدیکش نمیشه بشی گاهی