2777
2789

میخوام برم لیزر کنم از بس شیو کردم خسته شدم. فقط از یه نفر شنیدم کسی که میخواد لیزر کنه اگه محدوده بیکینی رو ببینه حرامه، گناه داره! شما می دونید؟

البته خودمم روم نمیشه ولی اگه حرام باشه دیگه اصلاً نمیرم!

به گفته آیت الله خامنه ای، لیزر موهای زائد توسط همجنس در شرایطی که موجب مفسده نباشد به غیر عورت مشکلی ندارد. اما اگر ناحیه شرمگاه با لمس و نگاه لیزر شود، امری حرام است

ااینو سرچ زدم

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراکزی هستن که دستگاه رو میدن دست خودت بهت یاد میدن ناحیه بیکینی رو خودت انجام میدی سرچ کن لیزر مذهبی میاد

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خب باید با نگاه لیزر بشه دیگه چجوری لیزر کنه پس

خب کسی که معتقده کلا این ناحیه نباید کنه

مگر اینکه بیخیال بشی

بعدم مگه من حکم دادم که شاکی میشی 🤣

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

کسی میدونه چرا گفتند دیدن ناحیه تناسلی همجنس حرامه؟

حتماً به قول معروف مفسده داشته دیگه! الانم که با این گرایشهای عجیب لز.بین و اینا بیشتر این مطلب قابل درکه!

کسی میدونه چرا گفتند دیدن ناحیه تناسلی همجنس حرامه؟

من توی دوره تربیت جنسی شرکت کرده بودم که برای همه چیز علمی میگفت که اعتبار حرفت دو روز دیگه برای بچه ت زیر سوال نره اطلاعات رو میداد بعد میگفت به زبان کودکانه منتقل کن به بچه

اونجا میگفت دیدن ناحیه تناسلی دیگران باعث ترشح هورمونی میشه که برای بدن فرد ضرر داره

این فقط قسمتی هست که بشر با علم امروز بهش دسترسی پیدا کرده و ما خیلی چیزا رو از نظر علمی هنوز نمیدونیم ولی ممکنه ده سال دیگه بیست سال دیگه علت های بیشتری پیدا بشه ولی هر چی هست بی علت نیست

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85