2777
2789
عنوان

توروخدا بیایم با حموم آشتی کنیم خو خفه شدم لامصب

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 132 پست

تو اسنپ راننده میخواد خوبی کنه کولر میزنه یهو یه باد خنک مخلوط با بوی عرق میاد عقب میره تو حلق ادم 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مجبورم دوتا ماسک بزنم بین دوتا ماسک هم خمیر دندون بمالمتا برام قابل تحمل بشه

وااای😑😑😑

موقعی که وقت میدین به منشی بگین تاکید کنه قبل اومدن حتما حموم کنن و لباس تمیز بپوشن.یه نوشته هم رو در بزنین شاید رو چهارنفر اثر گذاشت

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂🫢افرینن .‌اونا چی میگن؟ خجالت زده نمیشن؟

انقد پررو تشریف دارن یکسریاشون 

میگن همین الان حموم بودم

درحالی از موهای چربشون کویای همه چیزه

پرتوکار☢️ سوالات مربوط به عکس های پزشکی رو تا در حد سواد و علمم پاسخگو هستم🥰🔮

چه طرز فکری داره بگو هزارتا مشکل پوستی میگیری خب اینطوری

دوست خواهرم هست باهاش راحت نیستم هر دفعه دیدمش بو میده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو اسنپ راننده میخواد خوبی کنه کولر میزنه یهو یه باد خنک مخلوط با بوی عرق میاد عقب میره تو حلق ادم

😂😂😂

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

تو خوزستان جرات داری بیا برو دو دقیقه سر صف نونوا😂😂حسگر هایی بویاییت غیر فعال میشن

فقط عکس پروفت🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
برا مادرتو دیگ اغراق داری می کنی😐 ..انسان عادی ،ی ماه نره ک کپک می زنع

اغراق نمیکنم یکی رو میشناسم که بهم نزدیکه و روتین حموم رفتن خودشو دخترش هر دو هفته ست. کار نداره کی باشه. یک هفته در میون میرن و حموم چن ساعته. حتی بعضی هقته ها کار دارن دیر ترم میشه هیچچچچچچ وقت بوی بدی نمیدن هیچ وقت از مام هم هرگز استفاده نکردن.

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دوست خواهرم هست باهاش راحت نیستم هر دفعه دیدمش بو میده

شاید نمیدونه طفلکی ای بابا خانوادش باید بهش بگن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انقد پررو تشریف دارن یکسریاشون میگن همین الان حموم بودمدرحالی از موهای چربشون کویای همه چیزه

وای نگو توروخدااا😑😑🥲آدم حالش بد میشه اصلا .خیلی زشته خدایی ‌.یک حمومو ک می تونید برید .😑

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
سلام عزیزماگه لینک عکس باشه ببینم بهترهاز روی عکس چاپی نمیشهمشکلتون هم بگین ممنون میشم

سی تی انژیوگرافی قلبه...هم عکسش رو دارم هم جوابش بفرصتم برات لینک رو ؟؟؟

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
اغراق نمیکنم یکی رو میشناسم که بهم نزدیکه و روتین حموم رفتن خودشو دخترش هر دو هفته ست. کار نداره کی ...

بدن ک اکی ‌.مو  چی. ؟ من یک روز نمیرم موهام چرب میشخ و کف سرم بو می گیرا .

من خودتم عرقی نیستم.کم عرق می کنم و بویی نداره .از مام و اسپری و عطر و ادکلنم استفاده می کنم.ولییی موهام ،زارت زارت چرب میشه‌. موهامو نمی تونم‌کاریش کنم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
شاید نمیدونه طفلکی ای بابا خانوادش باید بهش بگن

چه میدونم متاهل هست بچه هم داره خواهر منم اینقدر حساس هست به حمام کردن وبو عرق اونم روش نمیشه بگه بهش من هر وقت خواهرم میخوام ببینم شوهرم میگه الان معلم بهداشت میاد بریم حموم 😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزمهمش ی رایحههزارتا بوی مختلف نیست دیگهتو اگه عطر بزنی بعدش روش اسپری بزنی بوی عطرت ماندگاریش بیش ...

پوست خشک میشه حتی لوسیو زیاد بزنی 

بادی اسپلش بوش برام مثل الکله زیاد خریدما اما همش بلااستفاده است 

من یه ادکلن دارم بوش خیلی خوبه طوری ک بارها افراد اسمشو پرسیدن لباسشویی هم میندذازم بوش میمونه حیفم میاد روش چیزی بزنم یه ادکلن خوب بوش بقدری قوی هست ک رد بو میندازه من کلا نظرم اینه به جای چند تا چیز مختلف صرفا یه ادکلن خوب بخریم کارو راه میندازه 

من از بوی مایع لباسشویی هم بدم میاد بعد از دراوردن لباسام حتما ادکلن میزنم تا بوی شوینده نده 

ولی من بیشترین مشکلم با بوی دهن هست مخصوصا تو مترو اول صبح خیلی بده 

خیلیا ناشتا ادامش نعنا یا دارچین میخورن اصلا بوی خیلی بدی تولید میکنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بهداشت خیلی مهمه ولیعرق زیاد و بوی بدش به مشکلات مزاجی مربوط میشههر روز حموم رفتن برای خیلیا خوب نیس ...

وقعا حوابه؟من دکتر رفتم صد تا آزمایش دادم یه عالمه خون دادم گفت هیچ مشکلی نداری

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️