2777
2789
عنوان

به دعا اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 56 پست

فکر میکنم کاملا اتفاقیه 

فکر کن مثلا دو نفر یه نفر رو دوست دارن بعد هر دو بن دعا بگیرن چی میشه؟

با هر دو ازدواج میکنه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

واقعا جن اونده دو زندگیت؟

اره قضیه اش طولانیه مث فیلمای ترسناک شده بود راه میرفتن اذیت میکردن ازبس بقره گزاشتم تازه بهتر شدیم اما نمیدونم طلسمم باطل شده یان؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدمخودم. معتقدم فقط خدا باید کارتو پیش ببره و اعتقاد ب دعا نداشتم اما دیدم کسی که تو یه خونه اج ...

دقیقا این موردا منم دیدم که نمتونم منکرش باشم ولی با خودم میگم پول دعا میخوام بدم خرج خودم میکنم😅😂

اره قضیه اش طولانیه مث فیلمای ترسناک شده بود راه میرفتن اذیت میکردن ازبس بقره گزاشتم تازه بهتر شدیم ...

طلسم بودی رفتی پیش دعا نویس؟ ببین سر همین چیزا عین چی میترسم وگرنه بنظرم لازمه برم پیش یه سید یه ادم با خدا

اون واقعی بوده پس😅😅

اره گفت تا دوسه ماه دیگه ازدواج میکنی یکسال شد نشد هیشکی نیومد خخخ

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دقیقا این موردا منم دیدم که نمتونم منکرش باشم ولی با خودم میگم پول دعا میخوام بدم خرج خودم میکنم😅😂

اقا موصوع اصلی اینه بین این همه شیاد این ماربلدارو از کجا پیدا میکنن

بخدا یه مکشلای الکی برام پیش میاد ک باورت نمیشه حل نیمهش بعد طرف کار غیر ممکن رو با دعا ممکن میکنه 

طلسم بودی رفتی پیش دعا نویس؟ ببین سر همین چیزا عین چی میترسم وگرنه بنظرم لازمه برم پیش یه سید یه ادم ...

اره طلسم بودم ن نرو میگن سید فلان ولی همشون مو کل دارن

اره طلسم بودم ن نرو میگن سید فلان ولی همشون مو کل دارن

موکا همشون دارن مهم اینه موکل بد باشه یا خوب

ببیت یه چیزای بیخودی هست ک عقل قد نمیده منم اینجور نشاخته گی شکسی برم دنبال یه ادم با خدام یه عارف یه عالم ن دعا نویس

طبق تجربه میگم اکثردعانویسهادروغ میگن روانشناسیشون خوبه طرف روارزیابی میکنن ازحرفهای طرف یچیزایی روبرداشت میکنن تحویل طرف میدن یچیزایی میگن اگردرست دربیاد مردم میذارنش بحساب دعانویس ازیطرفم دعانویس داریم مثلاجن موکل داره یابعضیاشون بچه نابالغ کنارشونه خواسته های طرف رومینویسن میدن بچه بره بسوزونه دعانویس موکل داربسیارگناه داره اصلاخداروبتنگ میاره استغفرالله باادرارقرآن رومینویسن خیلی خطرناکه طرفش نرین خصوصاکسی دعای موکل مغربی مینویسه زندگیهاپاشیده ازهم آدمایی خوابیدن قبرستون فقط بخاطردعانویسی

اقا موصوع اصلی اینه بین این همه شیاد این ماربلدارو از کجا پیدا میکننبخدا یه مکشلای الکی برام پیش میا ...

من دلم میخواد یبار امتحانش کنم نمیخوام دعا بد برا کسی بگیرما میخوام ببینم چیزی از اینده میگه واقعیه یا نه

موکا همشون دارن مهم اینه موکل بد باشه یا خوبببیت یه چیزای بیخودی هست ک عقل قد نمیده منم اینجور نشاخت ...

میگفت موکل خوب ولی ببین جنه خوب و بد نداره همشون اذیت میکننن به خدا

موکا همشون دارن مهم اینه موکل بد باشه یا خوبببیت یه چیزای بیخودی هست ک عقل قد نمیده منم اینجور نشاخت ...

من دلم میخواد یبار امتحانش کنم نمیخوام دعا بد برا کسی بگیرما میخوام ببینم چیزی از اینده میگه واقعیه ...

منم دوس دارم اما اینقور اینجا گفتن جن وارد زندگیشون شده میارسم حتی گیش سید واقعی هم برم چون جنبه جن دیدن و اذیتاش ندارم یهو ریق رحمتو سر میکشم😂

ولی همین نمونه ک گفتم چجور جن نمیبینن یا اذیت نمیشن ینی؟ ببین چیزی ک. میگم یکی ن چندین چیز محال بود ک این ادم با دعا بهش رسید اصلا بگم باگرت نمیشه

ینی اینم ک گفتم جن اذیتش میکنه؟ 

گلی میگن جنای خوب اذیت نمیکنن 

ولی بداش روانیت میکنن خب من پیش دعا نویس نرفته روانی میشم😂😂😂