2777
2789
عنوان

به دعا اعتقاد دارین

286 بازدید | 56 پست

یسری وقتا دیدم طرف با دعا کاراشو پیش میبره خوبم پیش میره ولی با خودم میگم اگ اینجوری بود که دیگ هیچکس مشکلی نداشت

شما از نزدیک دیدین اگ اره تعریف کنید 

من خودم یکمم از این کارا میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه هرچی دعا گرفتم یابدتر شدم یا برعکس شد دیگه نگرفتم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم یبار گرفتم برعکس شد😂

پس دیگه نرو😂تاز من اجنه ها هم افتادن به جونمون نمیرن که نمیرن حداقل اینا که نبودن 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

اره دیدم

خودم. معتقدم فقط خدا باید کارتو پیش ببره و اعتقاد ب دعا نداشتم اما دیدم کسی که تو یه خونه اجاره ای داغون بود خودش کار میکرد ننه باباش فقیر بودن رفت خودشو بست به یه پسر پولدار فامیلشون ک خانواده پسر ب شدت مخالف حتی خود پسره هم ازش خوشش نمیومد همش میرفت دعا نویس دعا میگرفت اخرش ازدواج کرد الان بیا ببین هرکاری میخواست بکنه و غیر ممکن بود رو کرد اصلا از زمین بلند شد رفت هوا در این حد هم شوهرش دوسش داره هم زندگی توپ و انچنانی ووووو با همون دعا نظر خانواده پسرو عوض کرد اصلا محال بود ولی شد

الانم برای کوچک ترین کارا دعا میگیره حتی یبار یه لباس قرض داده بود از جیبش موقع تکوندن دعا افتاد 

من بشدت به دعا و طلسم اعتقاد دارم چون یه علم هست ولی خودم هرگز سمتش نرفتم

نبابا جایی که رفتم طرف کلا الکی از ایتکارا میکرد پول میگرفت

خو خوبه مال من موکل داشت ☹️آینه داشت ازتو اون میگفت