2777
2789
عنوان

خانما ساید ایکس ویژن خریدم بیایید لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
جان؟

قربون جان گفتنت 

مبارکت باشه عزیز دلم به خوبی مصرف کنی حالا هر روز هزار نظر تو سایت و فامیل میدن از عمق و طول و ارتفاع و رنگ و نوع دوشاخه برق و ..... یا ولشون کن و خوش باش یا ساید رو بزار روی سر و کمرت شاید کمتر حرف زدن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببخشید اینارو از کجاتون در میارید؟

خودم تمام لوازم جهازم بهترین برندها بود ۱۲سال پیش بنا به شرایطی چندسال قبل فروختم و ایرانی گرفتم مجبوری کلی تحقیق کردم حدود ۱سال با ریز و درشتشون صحبت کردم پس از حرفم مطمئنم شما هم تحقیق کن نیازی نیست باور کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه. حرفهای آدمای منفی رو گوش نده

راست میگی واقعا 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
عزیزم تمام محصولات ایرانی قطعاتشون خارجیه فقط ایران مونتاژ میشه مبارکت باشه

چه خوبه که هستید دلم آروم شد

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
نخور عزیزم هر کس با شرایط مالی خودش خرید میکنه ما هم ماه پیش دوقلو بست خریدیم تعریفی نبود ولی بیشتر ...

واقعا اینم من خودم خریدم پولشو خودم جور کردم 

عزیزم همه برندا تووایران با یه متریال زده میشه من خودم میخام طرفشویی بگیرم ولی همه جنسا یکی هستن دوو ...

ممنونم گلم

قربون جان گفتنت مبارکت باشه عزیز دلم به خوبی مصرف کنی حالا هر روز هزار نظر تو سایت و فامیل میدن از ...

گل گفتی دقیقا 

خودم تمام لوازم جهازم بهترین برندها بود ۱۲سال پیش بنا به شرایطی چندسال قبل فروختم و ایرانی گرفتم مجب ...

خیلیا نظر دادن که خوبه

واقعا اینم من خودم خریدم پولشو خودم جور کردم

دمت گرم

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم گرفتم ولی از بس ته دلمو خالی کردن، کارتن رو وا نکرده مجدد فروختم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بله عزیزم خودمم گفتم که خوبه اون موقع با این همه تحقیق بازم مطمئن نبودم مجبوری خریدم ولی چندساله دار ...

شما هنوزم داریش 

چندگرفتی اسی؟

46میلیون