مبارکت باشه عزیز دلم به خوبی مصرف کنی حالا هر روز هزار نظر تو سایت و فامیل میدن از عمق و طول و ارتفاع و رنگ و نوع دوشاخه برق و ..... یا ولشون کن و خوش باش یا ساید رو بزار روی سر و کمرت شاید کمتر حرف زدن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
خودم تمام لوازم جهازم بهترین برندها بود ۱۲سال پیش بنا به شرایطی چندسال قبل فروختم و ایرانی گرفتم مجبوری کلی تحقیق کردم حدود ۱سال با ریز و درشتشون صحبت کردم پس از حرفم مطمئنم شما هم تحقیق کن نیازی نیست باور کنید
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
منم گرفتم ولی از بس ته دلمو خالی کردن، کارتن رو وا نکرده مجدد فروختم
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂