2777
2789
عنوان

کیا نوزاد دارن یه لحظه بیان لطفا

110 بازدید | 12 پست

از ۱۲ شب بچم یکسره بیداره دل پیچه داره الان یکمی خوب شده و آروم شده

حین دل پیچه همش دنبال سی..نمه الانم که آروم شده دنبال شیره ولی تا میخوره گریه میکنه ممکنه شیرم کافی نباشه یعنی الان گشنس که نمیخوابه

پستونک دادم آروم شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلدرده 

ازدرد ب سینه ات پناه میاره ک متاسفانه شیرم دلدردشو بیشتر میکنه باز 

پستونک نمیدی بهش بااون خوابشدبره

اگه دارو نمیدی ببرش دکتر براش بنویسه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دلدرده ازدرد ب سینه ات پناه میاره ک متاسفانه شیرم دلدردشو بیشتر میکنه باز پستونک نمیدی بهش بااون خوا ...

اگه دل‌درد داره یه ذره بهش نبات و آب جوش،و عرق نعنا بده زودی خوب میشه 

من یه ذره نبات سفید مینداختم تو آب جوش یه قاشق هم عرق نعنا می‌ریختم توش میدادم فوری خوب میشد 

میتونی خودت هم بعد غذای نفاخ نبات داغ و نعنا بخوری شیرت دل‌درد نمیده بهش

شکمش رو با روغن گرم ماساژ بده با پارچه آروم ببند

خودت هم مواد نفاخ نخور

گلاب و عرق نعنا مصرف کن

بچه هم اگر تو کریر بخوابه دلدردش کمتره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

پاهاش رو تو شکمش جمع کنی یا دمر بذاری آروم تر میشه دلدردش

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...