2777
2789

!

یکی از همسایه هامون بود درست نمیشناسمشون ولی قشنگ شنیدم

یه بچه که ساعت ۲ اینا وسط نماز شب برگشت جیغ زد گفت خواستگار من رو میخواد

مامانم اینا خواب بودن فقط من بیدار بودم

نمی‌دونم چرا اینجوری کرد

مامانم به همه راجع به خواستگارم اطلاع رسانی کردن بعد اون بچه هم که تعریف و تمجید های مامانم رو شنیده بودم بدون اینکه خواستگارمو دیده باشه اصلا جیغ زد با صدای بلند اسم خواستگارم رو آورد گفت می‌خوامش!

😐😂😂🤭

منم عصبی شدم اولش گفتم جواب منفی بدم ولی بعدش پشیمون شدم

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

بی شوهری بیداد میکنه از بچگی ب فکرن دخترا🤦‍♀️😂

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😂😂😂😂

ولی من واقعا اولش عصبی شدم🫠

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

لابد اسمش محمد یا علی هم هست

هر محمد و علی ای خواستگار تو نیستا😆😅😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دختر من ۵ سالشه میگه میخوام با بابا ازدواج کنم ☹️

شوهرم با من شوخی و خنده داشته باشه یا بغلم کنه میگه نکن بابا مگه قرار نبود ما با هم ازدواج کنیم😖🤔🤦‍♀️

😆😆😆

وایی چطوری روش شده 🫠😂

خواستگارتون خوشکله؟

شاید برای همین باشه😂😂😂😂

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

راست میگید از این دید بهش فکر نکردم🙏

ولی خوب همسایه های ما اینقدر میزنن واسه آدم که دیگه ازشون بعید هم نیست!

دختر من ۵ سالشه میگه میخوام با بابا ازدواج کنم ☹️شوهرم با من شوخی و خنده داشته باشه یا بغلم کنه میگه ...

😂😂

ایشالا بزرگ بشه خوب میشه😂😂😂😂

منکه گیرل فرند خواهرزادم هستم و پارسال بهم گفت بامن مرید،میکنی؟؟؟؟؟شوهزمو بعنوان شوهرقبول نداره و میگه بابات

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه فشار اومد روش کاری ندارم بجه اس دختر ولیمامانت اشتباه میکن باید هرکاری در سکوت انجام داد والا فامیلای ما ازدواج میکنن چندسال میرن سر زندگی هاشون‌بعد‌که بجه دار میشن ما میفهمیم ازدواج کردن دختر خاله هرجا میشت اسم ازدواج میاوردن دعوا راه مینداخت بعد یهو گفتن عروسیش اصلا باورمون نمیشد شماهم به مامانت بگو نگه چیزی اصلا چون هم حسود زیاد و هم چشمت میکنن و هم شایدم اصلا نشه و ابروتون بره پس سعی کن وقتی رسمی شد همچی تموم شد برای مراسما مامانت بگه کسیم دیگه جرات نمیکن بگه خواستگارتو‌میخوام

وایی چطوری روش شده 🫠😂خواستگارتون خوشکله؟شاید برای همین باشه😂😂😂😂

آره خوب خیلی خوشگله

😅

ولی فکر نمی‌کردم سر خوشگلیش مجبور باشم جیغ بچه رو هم تحمل کنم😂😂😂