یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من انجام دادم دردش حین آزمایشه سوزنو فرو میکنه تو شکم ی آن نفست بند میاد عضلاتت منقبض میشع ولی خیلی زود تموم میشه تکون نخوری بهتره کمتر اذیت میشی کن بعدش دردی مصل پریود یا pmsداشتم زیر دلم درد داشت و کمرم کار سنگین اصلن انجام نده
ممنون عزیز. چند روز استراحت کردید بعدش.از همینکه سوزن فرو میکنن داخل شکم میترسم. بیحسی نمیزنن
نه بی حسی نزدن ولی سوزنش نازکه نترس من خودم ترسوام اگه خیلی میترسی بگو یکی دستتو بگیرع من اونجا دکتر باهام شوخی میکرد حواسم پرت بشه دستیاراشم دستمو گرفته بودن استرسم کمتر شد من یه دوسه روزی استراحت کردم همین که دل درد و کمر دردم رفع شد دیگه زیاد نخاییدم شما واسه چی میخای انجام بدی مشکلت چیه؟من دکتر مشکوک بود به سندروم دون
اتفاقن منم 1 ساعت و نیم تو راه بودم تا برگشتم شهر خودم نشسته بودم تازه گریه هم میکردم اگه دیدی اذیتی ...
باشه عزیزم. ممنونم راهنماییم کردی خیلی استرس دارم چند روزه. ازمایشم دوهفته دیگه ست ولی خب خیلی فکرش میکردم. ان شاالله جواب هر دو تا نرمال باشه به امید خدا