2777
2789
عنوان

کسی ازمایش آمینوسنتز انجام داده

212 بازدید | 33 پست

سلام خانوما. کسی ازمایش آمینوسنتز انجام داده.؟ چطوره . درد هم داره یا نه و چقدر استراحت کردید بعد از ارمایش که به جنین آسیبی مشکلی پیش نیاد. 

ممنونم اگه تجربه ش رو دارید و اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید 

چند نفر تو فامیل انجام دادن تقریبا دو هفته استراحت داشتن بعدش و اینکه گفتن کمی درد داره 

من خودم سلفری دادم که آزمایش خون هست 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم دردش حین آزمایش‌ه سوزنو فرو میکنه تو شکم ی آن نفست بند میاد عضلاتت منقبض میشع ولی خیلی زود تموم میشه تکون نخوری بهتره کمتر اذیت میشی کن بعدش دردی مصل پریود یا pmsداشتم زیر دلم درد داشت و کمرم کار سنگین اصلن انجام نده

من انجام دادم دردش حین آزمایش‌ه سوزنو فرو میکنه تو شکم ی آن نفست بند میاد عضلاتت منقبض میشع ولی خیلی ...

ممنون عزیز. چند روز استراحت کردید بعدش.

از همینکه سوزن فرو میکنن داخل شکم میترسم. بیحسی نمیزنن

چند نفر تو فامیل انجام دادن تقریبا دو هفته استراحت داشتن بعدش و اینکه گفتن کمی درد داره من خودم سلفر ...

ممنون عزیزم. ان شاالله به خیر بگذره و جوابش نرمال باشه.

ممنون عزیز. چند روز استراحت کردید بعدش.از همینکه سوزن فرو میکنن داخل شکم میترسم. بیحسی نمیزنن

نه بی حسی نزدن ولی سوزنش نازکه نترس من خودم ترسوام اگه خیلی میترسی بگو یکی دستتو بگیرع من اونجا دکتر باهام شوخی می‌کرد حواسم پرت بشه دستیاراشم دستمو گرفته بودن استرسم کمتر شد من یه دوسه روزی استراحت کردم همین که دل درد و کمر دردم رفع شد دیگه زیاد نخاییدم شما واسه چی میخای انجام بدی مشکلت چیه؟من  دکتر مشکوک بود به سندروم دون

نه بی حسی نزدن ولی سوزنش نازکه نترس من خودم ترسوام اگه خیلی میترسی بگو یکی دستتو بگیرع من اونجا دکتر ...

من و شوهرم هر دو مینور هستیم. ۲۵درصد گفتن خدایی نکرده شاید مشکل داشته باشن باید ازمایش بدیم بعد از بارداری. دعا کنید جوابش نرمال باشه .🙏❤️

من و شوهرم هر دو مینور هستیم. ۲۵درصد گفتن خدایی نکرده شاید مشکل داشته باشن باید ازمایش بدیم بعد از ب ...

انشالللع که سالمن ب خدا توکل کن استرس نداشته باش 

من تا جوابش اومد مردم و زنده شدم ی زنجیر طلا نذر کردم خداروشکر مشکلی نبود 

نه بی حسی نزدن ولی سوزنش نازکه نترس من خودم ترسوام اگه خیلی میترسی بگو یکی دستتو بگیرع من اونجا دکتر ...

شما بعد از انجام ازمایش، تو ماشین دراز کشیدید یا نه معمولی نشستید. یک ساعت و نیم حدودا باید تو راه باشم.شهر خودمون انجام نمیدن.

شما بعد از انجام ازمایش، تو ماشین دراز کشیدید یا نه معمولی نشستید. یک ساعت و نیم حدودا باید تو راه ب ...

اتفاقن منم 1 ساعت و نیم تو راه بودم تا برگشتم شهر خودم نشسته بودم تازه گریه هم میکردم 

اگه دیدی اذیتی راحت بخاب 

اتفاقن منم 1 ساعت و نیم تو راه بودم تا برگشتم شهر خودم نشسته بودم تازه گریه هم میکردم اگه دیدی اذیتی ...

باشه عزیزم. ممنونم راهنماییم کردی خیلی استرس دارم چند روزه. ازمایشم دوهفته دیگه ست ولی خب خیلی فکرش میکردم. ان شاالله جواب هر دو تا نرمال باشه به امید خدا