2777
2789

من امسال نمونه قبول شدم اما خریت کردم نمونه رو هنرستان زدم.الان تصمیم گرفتم برم دبیرستان برای همین میخوام دهم رو توی مدرسه نزدیک خودمون بخونم یازدهم و دوازدهم رو برم یه مدرسه ی خوب. آزمون میان پایه نمونه دولتی چطوریه؟کسی داده این آزمونو؟

نهم به دهمو دادم 

زیاد فرقی ندارن ولی برای یازدهم کمتر میگیرن میزان داوطلبینم بیشتر پس شانس قبولیت ممکنه کمتر باشه 

رشتت چیه؟

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
نهم به دهمو دادم زیاد فرقی ندارن ولی برای یازدهم کمتر میگیرن میزان داوطلبینم بیشتر پس شانس قبولیت مم ...

ریاضی

واقعا برام مهمه کجا درس بخونم برای همین خیلی پیگیرم.

شما نمیدونی از چه درسایی امتحان میگیرن؟ تستیه یا تشریحی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضیواقعا برام مهمه کجا درس بخونم برای همین خیلی پیگیرم.شما نمیدونی از چه درسایی امتحان میگیرن؟ تست ...

خوبه که برات مهمه ولی مراقب باش وقتتو نگیره 

تستیه عزیزم 

از تمام درساتون 

ولی مثلا شما که میخوای ریاضی نمونه دربیای باید ریاضیو بیشتر بزنی 

من خودم نهم خیلی خوندم تابستون برا ازمون رشتم تجربی بود 

علومشو زیاد نزدم قبول نشدم 

مثلا از دوستاتون کسی این آزمونو داده؟

بله بوده 

شما چندتا کتاب تست ریاضی بخر یا یه کلاس تست زنی برو ایشالله قبول میشی