بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان از کجا نمراتت رو دیدی؟شیمی واقعاااا ۱۹.۵ میشدی؟اگر آره که نوش جونت اگر نه که ...
من باید شیمی رو ۲۰ میشدم اول اعتراض زدم دیدم فقط نیم نمیره اضافه کردن بعد رفتم آموزش و پرورش استانمون گفتم برگه امتحانمو میخوام من ۲۰ میشم اینا هم نامه نوشتن به سازمان سنجش برای بررسی مجدد الان تغییر کرده ولی برای فیزیک فقط اعتراض ساده زدم
الان از کجا نمراتت رو دیدی؟شیمی واقعاااا ۱۹.۵ میشدی؟اگر آره که نوش جونت اگر نه که ...
پسر منم قسم می خور زیست زیر ۱۸ نمیشه
زیستش عالی بوده این چند سال
بهش ۱۳ و نیم دادن اعتراض زد تغییر نکرده بود
الان هرچی سایت رو میزنه غیر فعاله
شما از کجا کارنامه می بینید؟؟؟
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
برو تو شاد قسمت شادبین مای سنجش رو سرچ کن براش میاره
متشکرم
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
ولی زیست درست تصحیح کردن من دقیقا همون نمره ای گرفتم که حدس میزدم
پسر من کلا تموم امتحاناش حدس درست بود تو زیست شوکه شد
البته زیست رو خیلی خونده بود و به امید ۲۰ رفته بود خدا کنه واسه اونم نمره ای که حقشه بدن