2777
2789
عنوان

کسی ازمایش آمینوسنتز انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست
انشالللع که سالمن ب خدا توکل کن استرس نداشته باش من تا جوابش اومد مردم و زنده شدم ی زنجیر طلا نذر کر ...

خداروشکر عزیزم. ان شاالله سلامتی و موفقیت بچه هات ببینی همیشه ❤️ 

جوابش خیلی طول میکشه بیاد، پرسیدم گفتن ۴ هفته. احتمال داره زودتر هم جواب بدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم 

دردش فقط همون لحظه ای که میخوان با سوزن نمونه بردارن و قابل تحمله فقط نباید خودتو سفت کنی و نترسی اصلا  

البته من بعدش هم تا چند روز هر از چندگاهی زیر دلم تیر می‌کشید و گاهی دل درد پریودی میگرفتم که خیلی نگران میشدم ولی خداروشکر چیزی نبود 

دکتر به من گفت دو هفته استراحت کن ولی من برای اطمینان یک ماه استراحت کردم 

انشاالله خیره عزیزم 

من انجام دادم دردش فقط همون لحظه ای که میخوان با سوزن نمونه بردارن و قابل تحمله فقط نباید خودتو سفت ...

ممنون عزیزم. ان شاالله 🙏❤️ جواب شما نرمال بود خداروشکر.

من انجام دادم دردش فقط همون لحظه ای که میخوان با سوزن نمونه بردارن و قابل تحمله فقط نباید خودتو سفت ...

ببخشید عزیزم موقع انجام باید مثانه پر باشه یا نه ؟ الان یادم اومد بپرسم

اتفاقن منم 1 ساعت و نیم تو راه بودم تا برگشتم شهر خودم نشسته بودم تازه گریه هم میکردم اگه دیدی اذیتی ...

ببخشید عزیزم موقع انجام ازمایش باید مثانه پر باشه یا نه ؟ الان یادم اومد بپرسم ازتون.

ببخشید عزیزم موقع انجام باید مثانه پر باشه یا نه ؟ الان یادم اومد بپرسم

راستش دقیق خاطرم نیست ، یادم نیست قبلش رفتم سرویس یا نه ولی اینو یادمه که اصلا نگفتن آب اینا بخور