2777
2789
عنوان

کممممک خانوما

52 بازدید | 6 پست

بچه ها ممکنه بی بی چک خطا داشته باشه ؟ کسی بوده بی بی چکش منفی بوده بعد پری نیومده ازمایشش مثبت شده؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
بعله من

واقعااا؟بعد منفی میشد؟بعد روز چندم رفتین ازمایش عزیزم؟؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من مدام ماه پیش مثبت و هردو خطش بسیار پررنگ میشد ولی ازم منفی شد و بعد از دوازده روز تاخیر پریود ...

ای بابا ادم نمیدونه چی کنه اصلا من روز ۲۸ پریود باید میشدم نشدم الانم دو روز گذشته  تا حالا تاخیر نداشتم شما تا حالا تاخیر داشتین؟

ای بابا ادم نمیدونه چی کنه اصلا من روز ۲۸ پریود باید میشدم نشدم الانم دو روز گذشته  تا حالا تاخ ...

عزیزم منم پریودم کاملا منظمه

ولی از وقتی اقدام کردم تاخیر افتاد داخلش

همه نوع ازمایشی هم دادم

سالم بودم خداروشکر

دختر گفت تاخیر در زمان اقدام طبیعیه

چون هورمونهای بدن دچار تغییر میشن

زیاد ب بی بی چک اعتباری نیست

هرچند نمیشه بی اعتماد مطلقم بود.

بهرحال اگه عفونت یا کیست هم باشه مثبت میشه

حتی گاهی کاملا سالمی مثل من ولی باز فریبشو میخوری

ب نظر من ک بی خیال شو

انشاا... ک بارداری

ولی اگرم نبودی شک نکن ک ب زودی میشی

عزیزم منم پریودم کاملا منظمه ولی از وقتی اقدام کردم تاخیر افتاد داخلش همه نوع ازمایشی هم دادم سال ...

انشالله عزیزم انشالله شمام نتیجه بگیری😍😍😍