2777
2789

سلام عزیزای دلم

اگه دنبال یه راه ساده، واقعی و بی‌دردسر برای پول درآوردنی، این پیام دقیقاً واسه توئه.

من یه کانال زدم برای فروش لوازم آرایشی اورجینال با قیمت خیلی خوب. حالا اومدم یه کار تیمی راه بندازم، که هم وسایل من سریع‌تر فروش بره، هم تو سود کنی و درآمد ماهانه عالی داشته باشی — بدون نیاز به سرمایه اولیه و بدون هیچ ریسکی 💯

❓ چطور؟ خیلی ساده‌ست:

قیمت محصولات رو توی کانال گذاشتم. مثلاً یه رژگونه رو 100 تومن می‌خری، تو می‌تونی 150 تومن بفروشی. اون 50 تومن تفاوت، سود مستقیم خودته. می‌تونی این محصولات رو به فامیل، دوستات، آشناها، همکارا یا حتی تو اینستاگرام و روبیکا بفروشی. یعنی هر کی دور و برته مشتری تو می‌تونه باشه! 😍

📦 محصولات هم به‌موقع و با بسته‌بندی عالی برات ارسال میشه.

تو فقط کافیه سفارش بگیری، من بقیه کارها رو برات انجام میدم.

💰 اگه توی فروش جدی باشی، به‌راحتی ماهی ۱۰ تا ۱۵ میلیون هم می‌تونی سود داشته باشی.

همه چیز بستگی به تلاشت داره. من هستم که کنارت باشم، راهنماییت کنم، آموزش بدم و کمک کنم که پیشرفت کنی.

✨ مزایای این کار:

نیازی به سرمایه اولیه نداری

بدون نیاز به دفتر یا مغازه

هر زمان و هرجا که بخوای می‌تونی کار کنی

آموزش فروش و معرفی محصول رو هم کم‌کم بهت میدم

پشتیبانی کامل از سمت من

🫶🏻 این یه کار دخترونه‌س، یه جور درآمد مستقل بدون اینکه بخوای از کسی پول بگیری یا منت بکشی. تو قراره یه دختر قوی، با انگیزه و پول‌ساز باشی!

اگه به کاری نیاز داری که باهاش هم درآمد داشته باشی، هم رشد کنی، هم خوشحال باشی... وقتشه که همین حالا بهم درخواست بدی و همکاری‌مون رو شروع کنیم ❤️‍🔥

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اره مردم دیونن چیزی که تو بازار ۱۰۰ بیان از تو ۱۵۰ بگیرن

من از خود انبار میارم قیمت ها فرق داره

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه بازاریاب بشیم 

حس می کنم بازاریابی سخت ترین شغل دنیاست 

هیچکس از بازاریابی پولدار نشده

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸