2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

317 بازدید | 34 پست

کیا با وجود تنبلی تخمدان حامله شدن بیاین دلداری بدین

بعد از چه مدت اقدام حامله شدین؟

من سونو و آزمایشی نرمال بود ولی دکتر تشخیص داد که تنبلی دارم 

این ماه اقدام کردم اولین ماهه و الان سه روز تاخیر در پریود داشتم بنظرتون کی بیبی چک بزارم؟ اصلا امکانش هست که حامله باشم؟

اگه تستم منفی شد باید قرص بخورم باز! 

بیاید بگوید دکتر براتون چه قرصی تجویز کرده؟

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

تنبلی تخمدان اصلا سخت نیست 

من ۹ ساله منتظرم تنبلی تخمدانم به شدت زیاده 

مشکلات دیگه ای داشتم که نشد ولی تو همین ۹ سال ۱۳ بار بارداری شدم

نهایت با داروهای کمک باروری به راحتی باردار میشی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
تنبلی تخمدان اصلا سخت نیست من ۹ ساله منتظرم تنبلی تخمدانم به شدت زیاده مشکلات دیگه ای داشتم که نشد و ...

13بار باردار شدی توی ۹سال؟؟! یعنی چی متوجه نشدم! 

ببخشید ۹ساله منتظر چی هستین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13بار باردار شدی توی ۹سال؟؟! یعنی چی متوجه نشدم! ببخشید ۹ساله منتظر چی هستین؟

گنگ گفتم ، ببخشید 😁

۹ ساله منتظرم بچه دار بشم تو این ۹ سال ۱۲ بار باردار شدم که از دست رفتن ، الآن برای سیزدهمین بار باردارم 

گنگ گفتم ، ببخشید 😁۹ ساله منتظرم بچه دار بشم تو این ۹ سال ۱۲ بار بارداری شدم که از دست رفتن ، الآن ...

آهان یعنی سقط شدن ؟ بخاطر تنبلی تخمدان؟🥺الان چندماه بارداری عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من داشتم. دوبار هم خارج رحمی داشتم. اما خدا بهم لطف کردم.ورزش و تغذیه هم مهمه.

الان بچه داری عزیز؟ چیکار کردی که حامله بشی؟ چقدر زمان برد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پنج سال طول کشید🤧

چیکارا کردی که شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آهان یعنی سقط شدن ؟ بخاطر تنبلی تخمدان؟🥺الان چندماه بارداری عزیزم؟

بله سقط شدن ، نه تنبلی تخمدان سقط نمیاره شاید سخت باردار بشی ولی دلیل دلیل سقط نیست مگر اینکه خیلی اوضاع داغون باشه و کیفیت تخمک پایین باشه که معمولا با داروها برطرف میشه

مشکلات من چیزای دیگه بوده از اون ۱۲ تا ۲ تاش به ماه ۵ و ماه ۶ رسید ولی خب نشد دیگه😔

الآن هم ماه پنجم تموم شده و وارد ماه ۶ شدم ، دعا کن این بار تا آخر ادامه پیدا کنه😊

من ۶ ماه اقدام داشتم باردار شدم ،با مکمل و دارو و تغذیه شوهرمم مشکل داشت

وای چه خوب که حامله شدی عزیز خوشحال شدم برات دعاکن منم ایشالا زودی بشم چه دارو و مکملی بهت تجویز کردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان بچه داری عزیز؟ چیکار کردی که حامله بشی؟ چقدر زمان برد؟

۳ سال پروسه طول کشیدم. دو بار جراحی شدم. خدا برای کسی نخواد.

چند ماه ورزش کردن و گرمیجات خوردم. همسرمم رو هم تقویت کردم. 

بله بچه دارم به لطف و مرحمت خدا.

انشالله قسمتت عزیزم

الهی نگاهی
بله سقط شدن ، نه تنبلی تخمدان سقط نمیاره شاید سخت باردار بشی ولی دلیل دلیل سقط نیست مگر اینکه خیلی ا ...

انشالله که بسلامتی و راحت فارغ بشی و یه بچه صحیح و سالم و خوشگل بیاری گلم. شمام دعاکن من به زودی باردار بشم. خب گلم در مورد تنبلیت چه دارویی مصرف میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40