2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
۳ سال پروسه طول کشیدم. دو بار جراحی شدم. خدا برای کسی نخواد.چند ماه ورزش کردن و گرمیجات خوردم. همسرم ...

خدا حفظشون کنه..جراحیش چجوریع

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

من‌۷ ماهه‌اقدام‌کردم، دکترم‌گفت یکم تنبلی خفیف دارم، یک دوره کلومیفن خوردم نشد، یک ماه استراحت کردم، این ماه لتروزول داده .

برام دعا کن🥲

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که بسلامتی و راحت فارغ بشی و یه بچه صحیح و سالم و خوشگل بیاری گلم. شمام دعاکن من به زودی بار ...

ممنونم عزیزم

ان شاالله به زودی زود دامن سبز بشه❤️

این بارداری که کلا طبیعی شد ولی تا پیش از اون تا جایی که یادمه لتروزول می خوردم و آمپول hcg و hmg

تو مکمل ها هم ولمن همسرم می‌خورد و خودم اووبست

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
وای چه خوب که حامله شدی عزیز خوشحال شدم برات دعاکن منم ایشالا زودی بشم چه دارو و مکملی بهت تجویز کرد ...

ایشالا عزیزم

مکملای مختلف زیاد خوردم دارو تحریک تخمدان و هورمونی استفاده نکردم

ی پودری بود یاد ندارم اسمش 

پودر اینوفولیک 

اوابوست 

کوکوکیوتن ۱۰ قرمز

امگا ۳ 

ویتامین d

یچیزیم بود ترکیب ژل رویال و ویتامیت c

برای همسرمم دوباره مثلا همینا تقریبا ولی مخصوص آقایون

بله سقط شدن ، نه تنبلی تخمدان سقط نمیاره شاید سخت باردار بشی ولی دلیل دلیل سقط نیست مگر اینکه خیلی ا ...

برات حمد خوندم ب حق این شبای عزیز بارتو سالم و ب موقع زمین بذاری🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من‌۷ ماهه‌اقدام‌کردم، دکترم‌گفت یکم تنبلی خفیف دارم، یک دوره کلومیفن خوردم نشد، یک ماه استراحت کردم، ...

انشالله که مشکلت حل بشه گلم هردومون باردار بشیم به زودی زود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

ممنونم عزیزمان شاالله به زودی زود دامن سبز بشه❤️این بارداری که کلا طبیعی شد ولی تا پیش از اون تا جای ...

آها مرسی گلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا عزیزممکملای مختلف زیاد خوردم دارو تحریک تخمدان و هورمونی استفاده نکردمی پودری بود یاد ندارم ا ...

آها مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام اگه پریودات منظمه الان بی بی چک بزنی نشون میده. مگر اینکه لقاح دیر انجام شده باشه و درست نشون نده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من لاپاروسکوپی شدم. دارم خارج رحمیو میگما. خدا نکنه واست پیش بیاد

آها بله مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام اگه پریودات منظمه الان بی بی چک بزنی نشون میده. مگر اینکه لقاح دیر انجام شده باشه و درست نشون ن ...

پریود ام نامنظمی تنبلی دارم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا عزیزممکملای مختلف زیاد خوردم دارو تحریک تخمدان و هورمونی استفاده نکردمی پودری بود یاد ندارم ا ...

عزیز داروها دکتر باید بده حتما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز داروها دکتر باید بده حتما؟

آره دکتر بده که بهتره من دکتر داد بهم 

داروهای دیگم هست 

ولی کلا این داروها آزاد ،آزادم بری بگی فلان چیز میخوام بهت میدن 

من ی مکمل دیگم بودم الان یادم اومد 

آی پی سیکز هم بود خیلی مکمل خوردم یسریاش یادم نیست